Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ leido Neymarui žaisti olimpinėse žaidynėse

„Barcelona“ futbolo klubas leido vienam komandos lyderių rugpjūčio mėnesį varžytis Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse su Brazilijos rinktine.
Neymaras
Neymaras / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Nacionalinės komandos treneris Dunga seniai norėjo, kad kapitonas Neymaras būtų su komanda Rio ir jam pavyko susiderėti su „Barcelona“ vadovais.

Olimpinis futbolo turnyras yra vienintelis futbolo trofėjus, kurio brazilai nėra buvę iškovoję.

Jie turi tris sidabro ir du bronzos medalius. 2012 metų žaidynėse Londone brazilai finale 1:2 nusileido Meksikai. Brazilų gretose tuomet taip pat žaidė tada dar 18-metis Neymaras.

Olimpinėse žaidynėse varžosi žaidėjai iki 23 metų amžiaus grupėje, tačiau komandoms leidžiama turėti iki trijų vyresnių futbolininkų.

Kiti du brazilų futbolininkai turėtų būti Milano „Inter“ gynėjas Miranda bei Londono „Chelsea“ puolėjas Willianas. Tiesa, dėl pastarojo Dunga dar negavo klubo sutikimo.

Brazilų treneris svarstė Dani Alveso iš „Barcos“ ir Luizo Gustavo iš „Wolfsburg“ kandidatūras, tačiau klubai atsisakė žaidėjus išleisti į Rio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius