Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ nepasiduoda: laimėjo miesto derbį, o L.Suarezas įsirašė į klubo istoriją

„Barcelona“ futbolininkai baltos vėliavos nekelia. Trečiadienio vakarą vykusiame Ispanijos „La Liga“ pirmenybių 35-ajame ture Quique Setieno auklėtiniai 1:0 laimėjo miesto derbį prieš „Espanyol“.

Po šios pergalės Katalolonijos komanda nuo pirmaujančio Madrido „Real“ atsilieka tašku. Barselonos komandai lieka sužaisti tris mačus, Madrido – keturis.

Antrojo kėlinio pradžioje po keitimo aikštėje pasirodęs Ansu Fati joje išbuvo tik šešias minutes. Puolėjas greitai gavo raudoną kortelę ir buvo išvarytas iš aikštės.

Visgi turėdama vienu žaidėju mažiau „Barcelona“ žaidė neilgai. Po trijų minučių Polis Lozano tiesia koja įsirėžė į Gerardo Pique blauzdą ir taip pat buvo išvarytas iš aikštės.

Netrukus „Espanyol“ padėtis tapo kritinė. Antoine'o Griezmanno pradėtą išpuolį smūgiu užbaigė Lionelis Messi. Kamuolį svečių komandos gynėjai blokavo, tačiau jis labai patogiai atšoko Luisui Suarezui ir urugvajietis nesuklydo.

Tai buvo 195 L.Suarezo įvartis vilkint „Barcelona“ marškinėlius ir jis visų laikų rezultatyviausių žaidėjų sąraše aplenkė legendinį Ladislao Kubalą.

Daugiau už jį, atstovaujant „Barcai“, yra įmušę tik Cesaras (232) ir L.Messi (630).

Kiti trečiadienio rezultatai:

Sevilijos „Real Betis“ – Pamplonos „Osasuna“ 3:0;

Madrido „Getafe“ – „Villarreal“ 1:3.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius