Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Barcelona“ saugas Sergio Busquetsas: „Niekada neabejojame trenerio sprendimais“

Prieš trečiadienio UEFA Čempionų lygos mačą, kuriame „Barcelona“ ekipa susitiks su Glazgo „Celtic“, surengtoje tradicinėje spaudos konferencijoje į žurnalistų klausimus atsakė katalonų saugas Sergio Busquetsas.
Sergio Busquetsas
Sergio Busquetsas / „Scanpix“ nuotr.


Pasak futbolininko, žiniasklaidoje vis atsirandančios kalbos apie komandos „stiliaus pasikeitimus“ yra nevertos dėmesio, o „Barcelona“ tiesiog stengiasi kiekvieną mačą sužaisti kaip įmanoma geriau.

Trečiadienio rungtynėse „Camp Nou“ stadione Gerardo Martino futbolininkams su škotais pakanka sužaisti lygiosiomis ir katalonai Čempionų lygos H grupėje taps nebepavejami.

S.Busquetsas tvirtina, jog komanda puikiai išmoko praėjusiame sezone akistatoje su Glazgo vienuolike gautą pamoką: „Norime laimėti žaisdami gražiai, tačiau to neįmanoma daryti nuolat, o pralaimėjimai yra futbolo dalis. Būsimieji mūsų varžovai neturi, ko prarasti, o ir mes pasimokėme po praėjusio sezono tarpusavio mačo. Manau, jog turime pasistengti kuo greičiau pelnyti įvartį“.

„Kartais komandos žaidime išties yra nemažai teigiamų aspektų, tačiau futbole dažniausiai svarbiausiu faktoriumi išlieka tik rezultatas ir jis tarsi paslepia pozityvius dalykus. Reikėtų išmokti nepaisyti kritikos ir likti ištikimiems savo pasirinktam braižui. Komandos futbolininkai neabejoja nei vieni kitais, nei trenerio sprendimais“, – užtikrino S.Busquetsas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius