Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bayern“ krachas Vokietijoje: taurės varžybose krito prieš antro diviziono komandą

Vokietijos futbole – didžiulė sensacija. Stipriausią šalies klubą Miuncheno „Bayern“ iš šalies taurės varžybų jau šešioliktfinalyje išspyrė antroje Bundeslygoje rungtyniaujanti Kylio „Holstein“ ekipa.
Robertas Lewandowskis
Robertas Lewandowskis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nuo 1963 metų pirmoje Bundeslygoje nežaidusi Kylio komanda bavarus įveikė per baudinių seriją, kurioje triumfavo 6:5. Pagrindinis rungtynių laikas ir pratęsimas baigėsi lygiosiomis 2:2.

„Bayern“ nesėkmę lėmė lemtingas Marco Rocos neįmuštas baudinys. Pirmi penki abiejų komandų žaidėjai mušė tiksliai, tačiau bavarų klubo ispano smūgiuotas kamuolys į tinklą nekrito ir „Holstein“ šventė vieną didžiausių pergalių klubo istorijoje.

Per pagrindinį rungtynių laiką „Bayern“ du sykius pirmavo po Serge'o Gnabry (14 min.) ir Leroy'aus Sane (47 min.) įvarčių, bet Kylio komanda du sykius lygino rezultatą.

Pirmąsyk tą 38-ąją minutę padarė Finas Bartelsas, o lemiamą antrąjį „Holstein“ įvartį penktą pridėto antrojo kėlinio laiko minutę įmušė Hauke Wahlas.

Kylio ekipa niekada nėra laimėjusi Vokietijos taurės ar žaidusi turnyro finale, o didžiausiu jos laimėjimu laikomas dar 1912 metais iškovotas Vokietijos čempionų trofėjus.

Savo ruožtu „Bayern“ Vokietijos taurę į viršų kėlė net 20 kartų. Bavarai taurę laimėjo ir pastaruosius du sezonus, o šešioliktfinalyje per pastarąją pusę amžiaus nepralaimėjo nė sykio.

Aštuntfinalyje Kylio klubas kausis prieš kitą antros Bundeslygos komandą „Darmstadt“ ir turės puikią progą patekti į ketvirtfinalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius