Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beprotiškos „Real“ žvaigždės vestuvės – už jas sumokėjo „Amazon“

Ką daryti, kad patektum į vieną gražiausių pasaulio katedrų, į žinomos grupės koncertą ir pasilinksmintum su 500 garsių svečių, o už tai sumokėtų „Amazon“ įkūrėjas Jeffas Bezosas? Reikėjo sudalyvauti Sergio Ramoso ir Pilar Rubio vestuvėse.
Ispanijoje susituokė Sergio Ramosas ir Pilar Rubio.
Ispanijoje susituokė Sergio Ramosas ir Pilar Rubio. / „Scanpix“ nuotr.

Madrido „Real“ futbolo komandos kapitonas 33 metų Sergio Ramosas ir 41 metų ispanų televizijos žvaigždė Pilar Rubio sumainė žiedus šeštadienį.

Anot kelių žiniasklaidos kanalų, vestuvės buvo planuojamos kelis mėnesius, o kainavo apie 1 mln. eurų.

„Scanpix“ nuotr./Ispanijoje susituokė Sergio Ramosas ir Pilar Rubio.
„Scanpix“ nuotr./Ispanijoje susituokė Sergio Ramosas ir Pilar Rubio.

Svarią dalį išlaidų, pasak „Diario Sevilla“, sumokėjo ne jaunieji. Andalūzijos laikraščio teigimu, milijardierius „Amazon“ įkūrėjas Jeffas Bezosas prisiims didelę dalį ekstravagantiškų vestuvių išlaidų.

Visa tai susieję su filmuojamomis serijomis apie S.Ramoso kasdienį gyvenimą. „Amazon Prime“ planuoja antrojoje šių metų dalyje pradėti rodyti dabar atliekamus įrašus. Vestuvėms numatyta viena iš aštuonių serijų.

Parodyti tikrai bus ką.

Vestuvės prasidėjo Sevilijos katedroje – vienoje nuostabiausių bažnyčių pasaulyje. Vestuvės ten nekainuoja tiek jau daug – tik 175 eurus, bet rezervuoti teko prieš metus.

Svečių susirinko apie 500 žmonių, tarp jų Davidas ir Victoria Beckhamai, su kuriais Ispanijoje dažnai lyginami S.Ramosas ir P.Rubio.

„Scanpix“ nuotr./Davidas Beckhamas ir Victoria Beckham
„Scanpix“ nuotr./Davidas Beckhamas ir Victoria Beckham

Dalyvavo ir „Real“ prezidentas Florentino Perezas, buvęs šios komandos futbolininkas Roberto Carlosas. Tarp pakviestųjų buvo ir Gerardas Pique su Shakira, treneris Zinedine'as Zidane'as.

Roko grupė AC/DC turėjo koncertuoti vestuvėse, bet galiausiai grojo kitos grupės, tarp jų Švedijos grupė „Europe“, atlikusi savo garsųjį „The Final Countdown“.

Triukšmingas vakarėlis vyko 13 tūkst. kv. m. valdomoje S.Ramoso prašmatnių namų teritorijoje, kur grojo italas DJ Gianlucha Vacchi.

„Scanpix“ nuotr./Ispanijoje susituokė Sergio Ramosas ir Pilar Rubio.
„Scanpix“ nuotr./Ispanijoje susituokė Sergio Ramosas ir Pilar Rubio.

Vestuvių dalyvių buvo prašyta laikyti nustatyto aprangos kodo ir ribotai naudotis telefonais. Tačiau bent jau nebuvo prabangių dovanų – visi svečiai buvo paprašyti paremti „Unicef“, besirūpinančią skurdžiai gyvenančiais vaikais.

Tarp svečių nebuvo Cristiano Ronaldo. Keli Ispanijos portalai pranešė, kad jis nebuvo pakviestas į buvusio bendražygio Madride vestuves.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius