Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brazilijos futbolo čempionate – teisėjo ir į aikštę išbėgusio žiūrovo muštynės (video)

Į aikštelę išbėgantys sirgaliai futbolo varžybose tampa kone kasdienybe. Toks žiūrovų įžūlumas tikriausiai atsibodo sekmadienį Brazilijos futbolo čempionato rungtynėse tarp San Paulo „Corintians“ ir Rio de Žaneiro „Flamengo“ ekipų teisėjavusiam linijos arbitrui, kuris nusprendė savo rankomis paauklėti ant žaliosios vejos išbėgusį įsibrovėlį.
Linijos teisėjas „auklėja“ į aikštelę neteisėtai įsibrovusį žiūrovą
Linijos teisėjas „auklėja“ į aikštelę neteisėtai įsibrovusį žiūrovą. / Kadras iš video

Pastarasis aikštelėje pasirodė San Paule surengtai Brazilijos futbolo čempionato lyderių dvikovai jau artėjant į pabaigą. Svečiai iš Flamengo pirmavo rezultatu 1:0 ir dar ruošėsi mušti 11 metrų baudinį, tačiau varžybas staiga nutraukė ant žaliosios vejos išbėgęs nė vieno klubo simbolika nepasipuošęs gerbėjas.

Įsibrovėlis nuskubėjo prie 11 metrų žymos pastatyto kamuolio, tačiau smūgiuoti nespėjo. Kelią neleistinai aikštelėje pasirodžiusiam žiūrovui pastojo įvykio epicentre staiga atsidūręs linijos teisėjas.

Jis buvo toks įtūžęs, jog net nemėgino pargriauti įsibrovėlio, o iš karto į darbą paleido kumščius. Vienoje rankoje vis dar laikydamas vėliavėlę teisėjas smūgiavo žiūrovui į veidą ir „apdovanojo“ spyriu į kojas.

Padėti kolegai iš kitos aikštelės pusės atskubėjo ir kitas linijos teisėjas, tačiau beįsiplieskiančias muštynes užgesino peštukus išskirti suskubę futbolininkai. Netrukus aikštelėje pasirodė ir apsauginiai. Jie išvedė iš aikštelės neteisėtai joje atsidūrusį varžybų žiūrovą.
 

Kol kas nepranešama, kokios bausmės sulauks neteisėtai aikštelėje pasirodęs įsibrovėlis ir savitvardą praradęs bei kumščius į darbą paleidęs linijos teisėjas.

Rungtynes „Flamengo“ futbolininkai laimėjo rezultatu 2:0.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius