-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Būna ir taip: PSG ir „Chelsea“ sandoris neįvyko dėl laiku nesuvaikščiojusių dokumentų

„Paris Saint-Germain“ ir Londono „Chelsea“ klubai jau buvo susitarę dėl marokiečio Hakimo Ziyecho nuomos iki sezono pabaigos, bet apmaudi klaida sandorio užbaigti neleido.
Hakimas Ziyechas
Hakimas Ziyechas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nuo 2020-ųjų „Chelsea“ klube rungtyniaujantis atakuojantis saugas nuomos pagrindais turėjo persikelti į Paryžių ir užbaigti sezoną Prancūzijos „Ligue 1“ čempionate.

Tačiau klubai nespėjo sutvarkyti dokumentų iki perėjimų lango pabaigos, kuris užsidarė sausio 31-ąją.

Paryžiečiai dėl to kaltina „Chelsea“ pusę, esą „aristokratai“ nesugebėjo susitvarkyti su popierizmu ir laiku paruošti dokumentų.

Parašai jau buvo sudėti ant sutarties, tačiau „Chelsea“ dėl techninių kliūčių nespėjo nusiųsti pasirašyto dokumento prancūzams.

Galiausiai, galutinį sprendimą priėmė Prancūzijos futbolo federacija, išnagrinėjusi situaciją ir nusprendusi, kad sandoris iki reikiamo termino nebuvo užbaigtas.

H.Ziyechas jau buvo nuvykęs į Paryžių ir laukė, kol jo perėjimas į PSG taps oficialiu, tačiau dabar jam teks sugrįžti į Londoną.

Gauti žaidybinio laiko „Chelsea“ gretose jam bus labai sudėtinga, mat perėjimų lango laikotarpiu „aristokratai“ pasistiprino net penkiais futbolininkais – Mychailo Mudryku, Davidu Datro Fofana, Noni Madueke, Enzo Fernandezu ir Joao Felixu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius