Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs „Barcelona“ prezidentas: L.Messi 2006 m. galėjo būti parduotas

Buvęs „Barcelona“ futbolo klubo prezidentas Joanas Laporta duodamas interviu „The Guardian“ kalbėjo apie galimą Lionelio Messi pardavimą 2006 metais.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

2005–06 m. L.Messi buvo sužaidęs pirmą rimtesnį sezoną „Barcelona“ gretose, kai „Primera“ lygoje aikštėje pasirodė 17-oje rungtynių ir įmušė 6 įvarčius.

Tuomet vasarą, anot J.Laportos, Milano „Inter“ bandė įsigyti puolėją, tačiau katalonai įtikino argentinietį likti klube.

„Jie buvo pasirengę sumokėti jo išpirkos sumą, 150 mln. eurų, todėl vėliau mes ją pakėlėme iki 250 mln. Tačiau aš visada buvau užtikrintas dėl mūsų santykių su jo tėvu (L.Messi agentas yra jo tėvas).

Sakiau jam: jie turės sumokėti pilną išpirką, nes mes tikrai neparduosime savo norų. Jis bus čia laimingas, jis taps didis žaidėjas. Likdamas čia, jūsų sūnus laimės ir finansiškai, be to jis taps geriausiu istorijoje – jis čia turi komandą. Jis tuo mėgausis“, – kalbėjo J.Laporta.

Anot buvusio ekipos prezidento, tuomet „Barca“ buvo arčiausiai to, kad prarastų savo dabartinį lyderį.

Jau 2006–07 m. sezone L.Messi visuose turnyruose per 36 rungtynes komandai pelnė 17 įvarčių, o 2009 metais laimėjo savo pirmąją „Ballon d'Or“ trofėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius