Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs Madrido „Real“ saugas treniruos Bosnijos ir Hercegovinos rinktinę

Buvęs Kroatijos rinktinės ir Madrido „Real“ futbolininkas Robertas Prosinečki tapo Bosnijos ir Hercegovinos rinktinės treneriu.
Robertas Procinečki
Robertas Procinečki / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Bosnių futbolo federacija pranešė, jog nacionalinės komandos strategu pasirinko R.Prosinečki, nors vedė derybas ir su kitu kandidatu – Amaru Osimu.

48 metų R.Prosinečki pastaruosius trejus metus praleido treniruodamas Azerbaidžano rinktinę.

Pats būdamas futbolininku jis yra žaidęs Jugoslavijos rinktinėje, buvo išrinktas geriausiu jaunuoju žaidėju per 1990 metų pasaulio futbolo čempionatą. Su Kroatijos rinktine R.Prosinečki iškovojo bronzą 1998 metų pasaulio pirmenybėse.

Atstovaudamas „Crvena zvezda“ klubui jis yra žaidęs prieš Vilniaus „Žalgirį“ prieš tai, kai 1991 metais su Belgrado komanda laimėjo Europos taurę, o vėliau trejus metus rungtyniavo Madrido „Real“, vieną sezoną „Barcelona“ klubuose.

Bosnijos ir Hercegovinos rinktinė tikisi patekti į 2020 metų Europos pirmenybės. Bosniai iškopė pirmą kartą į 2014 metų pasaulio čempionatą, bet į pastaruosius du svarbiausius turnyrus nepateko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius