Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs „Playboy“ modelis dirba futbolo agente ir užsigeidė įsigyti klubą

Praeityje „Playboy“ žurnalo fotografams pozavusi Anamaria Prodan pastaraisiais metais padarė puikią karjerą futbole – rumunė tapo viena žymiausių šalies futbolo agenčių ir prisidėjo prie aštuonženklės sumos perėjimo. Dabar ji siekia įsigyti futbolo klubą.
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan / „Instagram“ nuotr.

47-erių rumunė paskutinį kartą „Playboy“ žurnale pasirodė prieš 12 metų, o būtent tada ji ištekėjo už futbolininko ir trenerio Laurentiu Reghecmapfo, įkeldama koją į futbolo pasaulį.

Jau 2008 m. ji tapo antroje Rumunijos lygoje žaidusio „FC Buftea“ klubo prezidente, po metų užėmė tas pačias pareigas „FC Snagov“ komandoje, o vėliau dirbo dar keliose ekipose, tarp jų – ir praeityje Europos turnyruose žaidusioje Klužo „Universitatea“ klube.

View this post on Instagram

Ne vedem imediat pe PROSPORT.RO

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Galiausiai, A.Prodan tapo futbolo agente ir atstovavo ne vienam žymiam futbolo vardui. Tarp A.Prodan klientų pateko ir vienas žymiausių Rumunijos visų laikų žaidėjų Adrianas Mutu, karjeros piko metu Milano „Inter“, Londono „Chelsea“ ir Turino „Juventus“ komandose.

2016-aisiais agentės pastangomis buvo atliktas ir kol kas didžiausias jos karjeros perėjimas – už Bukarešto „Steaua“ žaidėją Nicolae Stanciu Briuselio „Anderlecht“ klubas sumokėjo net 10 mln. eurų. Tai iki šiol yra didžiausios vertės perėjimas tarp Rumunijos ir Belgijos klubų.

Visgi vien agentavimu A.Prodan pasisotinti nežada. Rumunijos žiniasklaidos kanalas gsp.ro praneša, jog buvęs „Playboy“ modelis susidomėjo galimybe nusipirkti „FC Hermannstadt“ klubą, rungtyniaujantį aukščiausioje šalies lygoje.

Nors klubą slegia beveik 700 tūkst. eurų skolos, panašu, kad A.Prodan tai nebaido.

„Galvoju įsigyti futbolo klubą“, – po to, kai buvo paklausta, į ką ketina investuoti po koronaviruso pandemijos, sakė futbolo agentė.

Galvoju įsigyti futbolo klubą.

Tiesa, nors ir daro sėkmingą karjerą futbole, pozavimo erotinėms nuotraukoms laikus A.Prodan prisimena su nostalgija.

Ji iki šiol nespjauna į galimybę dar sykį nusimesti drabužius prieš fotoobjektyvą, o taip pat nematytų problemos, jei taip pasielgtų jos dukra.

View this post on Instagram

... nobody can stop Me ! ????????????

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

„Nemanau nieko blogo pozavime suaugusiųjų žurnalams. Leisčiau tą daryti savo dukrai, jei tik ji to užsinorėtų. Niekas negalėtų manęs sustabdyti“, – sakė A.Prodan.

Jos norimas įsigyti „FC Hermannstadt“ klubas buvo įkurtas vos prieš penkerius metus ir šiuo metu Rumunijos lygoje tarp 14 klubų užima 10-ąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius