TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Buvo geresnis vartininkas už G.Buffoną, dabar sėdės už kokaino platinimą

Italui Marco Caterini buvo prognozuojama netgi garsesnė karjera nei legendiniam Gianluigi Buffonui, tačiau buvęs vartininkas savo talento neatskleidė, o artimiausius pusantrų metų turės praleisti kalėjime.

„La Gazzetta dello Sport“ praneša, kad šiuo metu 46-erių M.Caterini nuteistas už kokaino platinimą. Belangėje jam reikės praleisti 18 mėnesių.

Prieš 30 metų, 1993-iaisiais, būtent jis gynė Italijos 16-mečių rinktinės vartus. Talentinga ekipa tuomet nužygiavo iki Europos čempionato finalo ir pasipuošė sidabro medaliais.

Marco Caterini (kairėje) ir Gianluigi Buffonas:

M.Caterini dubleris tuomet buvo ne kas kitas, o pats G.Buffonas, vėliau tapęs Italijos futbolo legenda.

„Scanpix“ nuotr./Gianluigis Buffonas
„Scanpix“ nuotr./Gianluigis Buffonas

45-erių G.Buffonas karjerą tęsia ir šiuo metu, žaidžia antroje Italijos lygoje rungtyniaujančioje „Parma“ ekipoje. Per visą šlovingą karjerą jis net 176 sykius atstovavo Italijos vyrų rinktinei, tapo pasaulio (2006 m.) ir Europos čempionu (2012 m.).

Nors startinės pozicijos buvo geresnės, M.Caterini karjera susiklostė ne taip sėkmingai. Buvęs „Roma“ klubo auklėtinis aukštumų taip ir nepasiekė dėl traumų ir dėl griežto atsisakymo keltis į žemesnės lygos ekipą nuomos pagrindais.

Galiausiai praėjusių metų vasarą M.Caterini buvo sulaikytas Italijos policijos Romoje, o dabar – ir nuteistas už kokaino platinimą.

„Mano gyvenimas nusikėlė į Romos rajonus, kuriuose nedidelėmis dozėmis pardavinėjau kokainą. Pats esu nuo jo priklausomas, todėl parduodavau tik tam, kad įsigyčiau dozę sau“, – „La Gazzetta dello Sport“ cituoja buvusį Italijos futbolo talentą.

Teisme paaiškėjo ir komiška jo sulaikymo istorija.

„Buvau parverstas ant grindinio, tačiau sugebėjau išsilaisvinti ir pasileidau į kojas. Tuomet supratau, kad manęs niekas nesiveja“, – pasakojo M.Caterini.

„Pasirodo, per grumtynes pamečiau savo piniginę su dokumentais. Policijai to užteko, kad mane identifikuotų ir surastų“, – pamokančią istoriją užbaigė buvęs Italijos futbolo talentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius