Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

C.Ancelotti atsivėrė: „Real“ – paskutinė stotelė, vizijoje – Kanada

Carlo Ancelotti atskleidė, kad po etapo Madrido „Real“ klube veikiausiai baigs klubinę karjerą, tačiau italas patikino, kad jį domintų Kanados rinktinės stratego kostiumas.

Dar praėjusį šeštadienį „Real“ futbolininkai užsitikrino Ispanijos čempionų titulą, o C.Ancelotti tapo pirmuoju treneriu istorijoje, laimėjusiu visas penkias didžiąsias Europos lygas: Ispanijos, Italijos, Anglijos, Vokietijos ir Prancūzijos.

„Po etapo „Real“, veikiausiai, baigsiu karjerą, – teigė 62-jų specialistas interviu „Amazon Prime“. – Bet jei „Real“ norės mane matyti vadovaujantį dabar 10 metų, aš tuos 10 metų ir būsiu Madride.

Norėčiau daugiau laiko praleisti su anūkais, nuvykti atostogų su žmona. Yra tiek daug dalykų, kuriuos privalėjau pastumti į šalį. Yra daug vietų, kuriose nesu buvęs. Niekada nebuvau Australijoje, niekada nebuvau Rio de Žaneire. Noriu dažniau aplankyti savo seserį.

Deja, dabar šių dalykų daryti negaliu, tad tą pačią dieną, kai baigsiu karjerą, imsiu planus įgyvendinti.“

Iš viso C.Ancelotti laimėjo tris Čempionų lygos titulus, o per savo karjerą treniravo tokias komandas kaip Turino „Juventus“, „AC Milan“, Londono „Chelsea“, „Paris Saint-Germain“.

Bet štai rinktinei šis treneris dar nėra vadovavęs. Jo žmona Mariann Barrena McClay yra gimusi Kanadoje, jiedu turi būstą Vankuveryje, tad galbūt C.Ancelotti domintų šios šalies nacionalinės komandos vairas?

„Tikrai ne šiam pasaulio čempionatui. Bet 2026-ųjų, kodėl ne? Norėčiau, žinoma. Kanada puikiai pasistūmėjo į priekį“, – atvirai sakė treneris.

Kanada pateko į pasaulio čempionatą Katare pirmą kartą nuo 1986-ųjų, o štai C.Ancelotti gimtoji Italija liko už borto.

Šį trečiadienį italas su Madrido „Real“ klubu bandys patekti į Čempionų lygos finalą. Tiesa, užduotis laukia sunki – panaikinti įvarčio deficitą (3:4), parsivežtą iš mačo Anglijoje prieš „Manchester City“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius