Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Chelsea“ futbolininkai Anglijos futbolo čempionate turėjo vargo su „Reading“

Į Anglijos futbolo čempionatą sugrįžęs „Reading“ trečiadienį gerokai išgąsdino vieną iš favoritų Londono „Chelsea“ klubą. Čempionų lygos nugalėtojai buvo priversti vytis varžovus savo žiūrovų akivaizdoje, tačiau galiausiai nugalėjo 4:2 (1:2).
Petro Čecho klaida, leidusi į priekį išsiveržti „Reading“.
Petro Čecho klaida, leidusi į priekį išsiveržti „Reading“. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Dvikovos pradžia „Chelsea“ nieko blogo nežadėjo. Priešingai – atrodė, kad Londono ekipa tvirtai perėmė mačo kontrolę į savo rankas, kai 18 minutę 11 metrų baudinį realizavo Frankas Lampardas.

Visgi Pavelas Pogrebniakas (25 min.) smūgiu galva rezultatą netrukus išlygino, o po Petro Čecho klaidos Danny Guthrie (29 min.) – persvėrė.

Tokio rungtynių posūkio nesitikėjusi Roberto Di Matteo treniruojama „Chelsea“ prarado iniciatyvą ir nesugebėjo sukurti nieko pavojingesnio.

Rezultatą šeimininkai išlygino po dar vienos vartininko klaidos – šį kartą „Reading“ vartų sargo Adamo Federici, o pasižymėjo „Chelsea“ gynėjas Gary Cahillas (69 min.).

Į priekį Londono klubas vėl išsiveržė kontraversiškoje situacijoje. Atrodė, kad Fernando Torreas (81 min.) įvartį pelnė būdamas nuošalėje, tačiau šoninis teisėjas vėliavėlės nepakėlė.

Per likusį laiką „Reading“ ekipa didžiulėmis pastangomis bandė išplėšti lygiąsias, bet apnuoginusi užnugarį penktą teisėjo pridėto laiko minutę praleido ketvirtąjį įvartį. Jį įmušė kitas „Chelsea“ gynėjas Branislavas Ivanovičius (90+5 min.).

Antrą pergalę iš tiek pat galimų Anglijos čempionate iškovojusi „Chelsea“ (6 tšk.) bent laikinai tapo vienvalde pirmenybių lydere, o „Reading“ (1 tšk.) nukrito į 12 vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius