Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Chelsea“ puolėjas Diego Costa diskvalifikuotas trims rungtynėms

Anglijos „Premier“ lygos lyderių dvikovoje tarp Londono „Chelsea“ ir „Manchester City“ ekipų „Mėlynieji“ turės versti be vieno svarbiausių žaidėjų – puolėjo Diego Costa. Ispanijos pilietybę turintis brazilas už nesportišką elgesį susilaukė diskvalifikacijos.
Diego Costa
Diego Costa / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.
Temos: 1 Diego Costa

„Capital One Cup“ taurės pusfinalio atsakomosiose rungtynėse su „Liverpool“ antradienį D.Costa, kaip įtraiame, tyčia užminė ant varžovo Emre Cano. Nors teisėjas epizodo nepastebėjo, tačiau po mčo Futbolo asociacija (FA) epizodą išnagrinėjo ir skyrė bausmę.

Nuosprendį „Chelsea“ klubas apskundė, tačiau po papildomo svarstymo trijų rungtynių diskvalifikacija liko galioti. Bauda galioja visiems FA rengiamiems mačams – taurių ir lygos rungtynėms.

Jau šeštadienį „Premier“ lygoje pirmaujantis „Chelsea“ klubas namuose žais su antroje vietoje žengiančia „Manchester City“ ekipa.

Be šio susitikimo D.Costa dar praleis rungtynes su Liverpulio „Everton“ ir Birmingemo „Aston Villa“.

„Galbūt žiniasklaidai ir FA įtaką padarė per televiziją vykusi kampanija, kurioje įvairūs ekspertai apibūdino D.Costą kone kaip nusikaltėlį. Tai nesąmonė. Ką aš galiu pasakyti – jis vijosi kamuolį, E.Canas nukrito, o Diego tiesiog užmynė ant jo, nes siekė kamuolio. Tai tiesiog netyčinis incidentas“, – pasipiktinęs tokiu sprendimu sakė „Chelsea“ treneris J.Mourinho.

VIDEO: Diego Costa elgesys mače su „Liverpool“

Visai kitokios nuomonės iškart po mačo buvo „Liverpool“ strategas Brendanas Rodgersas, raginęs bausti nesportiškai besielgusį puolėją.

Šį sezoną iš Madrido „Atletico“ į „Chelsea“ atvykęs D.Costa Anglijos čempionate jau įmušė 17 įvarčių, tačiau visuose turnyruose jau yra užsidirbęs 8 geltonas korteles.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius