-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cristiano Ronaldo po kito įvarčio taps rezultatyviausiu visų laikų futbolininku

Cristiano Ronaldo jau netrukus galės vadinti save rezultatyviausiu visų laikų futbolininku. 759-ąjį karjeros įvartį sekmadienį pelnęs portugalas pasivijo net 66 metus pelnytų įvarčių sąrašo viršūnėje buvusį Josefą Bicaną, kurį galės aplenkti jau ateinančiame susitikime.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Scanpix“ nuotr.

36-ąjį gimtadienį vasarą minėsiantis C.Ronaldo dar pirmosiose šių metų rungtynėse pagal pelnytus įvarčius pavijo legendinį brazilą Pele, kuriam yra priskiriami 757 įvarčiai, o dabar portugalas bando aplenkti ir visų laikų rekordininką.

1931-1955 m. profesionaliai žaidęs J.Bicanas už daugelį klubų bei Austrijos ir Čekoslovakijos rinktines įmušė 759 įvarčius ir beveik septynis dešimtmečius buvo tituluojamas pasaulio įvarčių karaliumi.

Dabar sąrašo viršūnėje čekas jau nebėra vienišas – pasižymėjęs įvarčiu per pridėtą rungtynių prieš „Sassuolo“ laiką jį pavijo C.Ronaldo. Portugalas šį sezoną skaičiuojant visus turnyrus pelnė jau 20-ąjį įvartį ir yra pasiruošęs perimti įvarčių karūną iš J.Bicano.

Tą padaryti vienas geriausių pasaulio futbolininkų galės jau trečiadienį, kai jo atstovaujamas Turino „Juventus“ klubas žais Italijos taurės susitikimą prieš „Genoa“ ekipą.

Tiesa, portugalui išlaikyti rezultatyviausio visų laikų futbolininko statusą bus gerokai sunkiau nei J.Bicanui. C.Ronaldo ant kulnų lipa kitas šio laikmečio futbolo dievas Lionelis Messi, nuo amžino savo priešininko šiuo metu atsiliekantis vos 40 tikslių smūgių – dvejais metais jaunesnis argentinietis yra pasižymėjęs 719 kartų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius