-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Crvena Zvezda“ vartus subombardavęs R.Lewandowskis pagerino Čempionų lygos rekordą

Miuncheno „Bayern“ įvarčių mašina Robertas Lewandowskis antradienio vakarą Belgrade užfiksavo dar vieną įspūdingą rekordą.
Robertas Lewandowskis pelnė keturis įvarčius
Robertas Lewandowskis pelnė keturis įvarčius / „Scanpix“ nuotr.

Lenkas UEFA Čempionų lygos rungtynėse prieš „Crvena Zvezda“ pelnė keturis įvarčius, o tai atliko vos per 14 minučių ir 31 sekundę, užfiksuodamas greičiausią „pokerį“ turnyro istorijoje.

R.Lewandowskis visus kartus pasižymėjo antrajame kėlinyje, nuo 53-osios iki 68-osios minutės. Rezultatas po jo įvarčių fiestos iš 0:1 virto į 0:5.

Įdomu tai, kad Lenkijos rinktinės puolėjui priklauso ir greičiausio „pokerio“ Vokietijos Bundeslygoje rekordas. 2015-aisiais mače su „Wolfsburg“ puolėjui pasiekti keturis įvarčius užteko vos 5 minučių ir 42 sekundžių. Beje, tame mače R.Lewandowskis spėjo pridėti ir penktąjį tikslų smūgį, iš viso penkiais įvarčiais pasižymėdamas vos per 9 minutes.

Keturi staigūs įvarčiai vakarykštėse rungtynėse leido Lenkijos puolėjui peržengti 60 įvarčių Čempionų lygoje ribą. 63 tikslius smūgius jau atlikęs futbolininkas įrašė savo pavardę prie taip pat šį pasiekimą užfiksavusių Raulio, Cristiano Ronaldo, Lionelio Messi ir Karimo Benzema.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius