Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Simeone buvo sentimentalus, J.Kloppas tarkavo „rungtynių nejautusį“ teisėją

Jurgenas Kloppas neabejoja, kad „Wanda Metropolitano“ stadiono atmosfera turėjo įtakos teisėjo sprendimams ir jo komandos žaidimui.
Diego Simeone ir Jurgenas Kloppas
Diego Simeone ir Jurgenas Kloppas / „Scanpix“ nuotr.

Čempionų lygos aštuntfinalio pirmosiose rungtynėse vokiečio vadovaujamas „Liverpool“ klubas išvykoje 0:1 krito prieš Madrido „Atletico“.

„Atrodė, kad varžovai galėjo vis užsukti į kolonėlę, o mes privalėjome važiuoti su vienu baku, – vaizdžiai pasisakė J.Kloppas. – Nežinau, ar „Atletico“ treneris Diego matė daug šių rungtynių, nes ištisai užvedinėjo tribūnas.

Mes kartais kalbame apie „Anfield“ stadioną ir kokią jėgą jis turi, šiandien tai pamatėme čia. Jie turi rezultatą, stadionas neužsipildė čia tam, kad pamatytų sensacingą futbolą, žmonės gavo rezultatą ir buvo laimingi.“

Nežinau, ar „Atletico“ treneris Diego matė daug šių rungtynių, nes ištisai užvedinėjo tribūnas

Audringa minia Madride paveikė ir teisėjo darbą, mano J.Kloppas.

„Teisėjui buvo sunku susitvarkyti su atmosfera. Buvo daug situacijų, atrodo, po 30 minučių trys „Atletico“ žaidėjai buvo ant žemės, nors net nebuvo susižeidę. Teisėjui reikėtų labiau jausti rungtynes“, – kritikos negailėjo „Liverpool“ treneris.

J.Kloppas įspėjo D.Simeone komandą, kad šie tikėtųsi panašaus sutikimo „Anfield“ stadione kovo 11-ąją.

„Mes atsiliekame 0:1, ne 0:5. Tačiau nemanome, kad bus lengva“, – sakė vokietis.

D.Simeone buvo patenkintas tuo, ką matė aikštėje ir džiaugėsi, kad „geriausia komanda pasaulyje“ į „Atletico“ vartų plotą nesmūgiavo nė karto, nors kamuolį kontroliavo 72 proc. laiko.

„Cholo“ dėkojo ir sirgaliams, kurie uždegė gatvėse raudonus deglus, kai Madrido komanda vyko į stadioną.

„Per aštuonerius metus, kuomet esu čia, tokio lygio dar nemačiau. Mes išsiveržėme į priekį, kai autobusas atvyko į stadiono prieigas, pamatėme tiek daug žmonių. Tai nebus mano geriausias vakaras karjeroje, nes jokio titulo dar nelaimėjome. Tačiau tai emocinga. Yra vakarų, kurių niekad nepamirši. Geriausia pasaulio komanda atvyko čia, o mes laimėjome rungtynes“, – džiaugėsi D.Simeone.

Vienintelį rungtynių įvartį jau ketvirtąją minutę pelnė Saulis Niguezas.

Tai emocinga. Yra vakarų, kurių niekad nepamirši

„Tai sunkaus darbo rezultatas, rezultatas, kai niekad nenustoji tikėti, kai judi į priekį, nors niekas tavimi nebetiki ir nurašinėja. Atmosfera čia man priminė vakarus senajame „Calderon“ stadione“, – pabrėžė D.Simeone.

J.Kloppas dar pripažino, kad anksti savo puolėją Sadio Mane pakeitė, kad šis negautų antros geltonos kortelės. Vokietis ironiškai sakė bijojęs, kad S.Mane išvytas iš aikštės galėjo būti ir už per gilų įkvėpimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius