Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dani Alvesas palieka Turino „Juventus“ klubą

Gynėjas iš Brazilijos Dani Alvesas patvirtino, jog palieka Italijos čempionę Turino „Juventus“ komandą. Beveik neabejojama, kad krašto gynėjas pereis į „Manchester City“ klubą.
Dani Alvesas
Dani Alvesas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

34 metų brazilas prisidėjo prie „Juventus“ ir sudarė dvejų metų sutartį pernai, atkeliavęs į Italiją iš „Barcelona“ klubo.

„Juventus“ gretose D.Alvesas sužaidė 33 rungtynes ir padėjo Turino klubui trečius metus iš eilės laimėti abu titulus Italijoje – „Serie A“ pirmenybėse ir taurės varžybose.

Paskutinį mačą Turino komandoje brazilas sužaidė šio mėnesio pradžioje, kai Čempionų lygos finale su „Juventus“ pralaimėjo Madrido „Real“ futbolininkams 1:4.

Praėjusią savaitę „Juventus“ vadovas Giuseppe Marotta paskelbė žurnalistams, kad D.Alvesas paprašė leidimo palikti klubą. Trečiadienį futbolininkas pats atsisveikino vieša žinute.

„Noriu padėkoti visiems „Juventus“ fanams už šiuos metus ir savo komandos draugams, kurie mane sutiko kaip profesionalai, taip pat ir klubui, kuris laimi ir pasiekia finalus“, – „Instagram“ parašė D.Alvesas.

Pagal žiniasklaidos pranešimus, D.Alvesas turėtų persikelti į „Manchester City“ klubą, kurį treniruoja Pepas Guardiola – buvęs brazilo treneris Barselonoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius