Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Davidas Beckhamas: „Manchester City“ neturi šansų laimėti Anglijos futbolo čempionatą“

JAV futbolo čempionu (MLS) su Los Andželo „Galaxy“ klubu tapęs anglas Davidas Beckhamas tiki, kad jo buvusi komanda „Manchester United“ sugebės atsitiesti Anglijos čempionate ir aplenkti šiuo metu pirmoje pozicijoje esančią to paties miesto „City“ ekipą.
Davidas Beckhamas
Davidas Beckhamas / „Scanpix“ nuotr.

Pasak 36-erių futbolininko, trenerio sero Alexo Fergusono komanda yra kur labiau patyrusi, ko nebūtų galima pasakyti apie vos prieš keletą sezonų susiformavusią „Manchester City“ ekipą.

„City“ neturi šansų laimėti Anglijos futbolo čempionatą. Šiame sezone jie turi gerą komandą, turi lyderių, tačiau „Manchester United“ turi kur kas daugiau patirties ir žino, kaip reikia laimėti titulus“, – teigė D.Beckhamas, kuris „Manchester United“ klube žaidė 1993-2003 metais.

Paklaustas apie savo tolimesnę ateitį, saugas atsakė paslaptingai: „Priimsiu galbūt rizikingą, tačiau protingą sprendimą“.

Primename, jog pastaruoju metu D.Beckhamu itin didelį susidomėjimą reiškė ambicingasis „Paris Saint-Germain“ (Prancūzija) klubas, kuris, anot pranešimų, yra pasiryžęs futbolininkui mokėti net 12 mln. eurų atlyginimą už sezoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius