Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Deivido Šembero kirtis meluojančiai futbolo federacijai: „Nesu atsisakęs žaisti Lietuvos rinktinėje“

Lietuvos futbolo federacija trečiadienį savo oficialioje svetainėje paskelbė išsamų interviu su vienu iš Lietuvos rinktinės trenerių Stasiu Baranausku. Jame LFF atstovas bandė išteisinti rinktinę po prasto pasirodymo Londone ir paaiškino sprendimą į rinktinę neįtraukti patyrusių futbolininkų. Stratego žodžiai užgavo Vilniaus „Žalgirio“ futbolininką Deividą Šemberą.
Deividas Šemberas
Deividas Šemberas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

S.Baranauskas interviu metu D.Šemberą pavadino vienu iš labiausiai neįvertintų Lietuvos futbolo žaidėjų. 

„Pavyzdžiui, daug kalbų kyla dėl Deivido Šembero, Žydrūno Karčemarsko, Mariaus Stankevičiaus. Mano – ir ne vien mano – nuomone, D.Šemberas yra vienas labiausiai neįvertintų Lietuvos futbolininkų. Jis gerą dešimtmetį žaidė pačiame aukščiausiame lygyje, ne kartą tapo Rusijos čempionu, taurės laimėtoju, iškovojo UEFA Europos lygos taurę.

Kek pamenu, lyg ir buvau geriausiu Lietuvos futbolininku išrinktas, o atsisakymo žaisti Lietuvos rinktinėje iš mano pusės nebuvo. 

Tačiau jis nebuvo nė karto išrinktas geriausiu Lietuvos futbolininku. Manau, kad tai istorinė netiesa, nes D.Šemberas – vienas geriausių nepriklausomos Lietuvos žaidėjų. Tačiau jis jau prieš pusantrų metų pareiškė apie apsisprendimą rinktinei nebeatstovauti.  Manau, kad tokį žaidėjo sprendimą turime gerbti.“

Treneris, atrodo, pamiršo, kad geriausio metų futbolininko apdovanojimas D.Šemberui buvo įteiktas 2005 metais.

Futbolininką supainiojo ir trenerio žodžiai dėl jo atsisakymo atstovauti Lietuvos rinktinei. Vienas geriausių Lietuvos futbolininkų tokio pareiškimo niekada nėra padaręs.

„Ar man čia kažkas negerai, ar ne man... Nes kiek pamenu, lyg ir buvau geriausiu Lietuvos futbolininku išrinktas, o atsisakymo žaisti rinktinėje iš mano pusės nebuvo... Kažkaip čia galai nesusiveda.., Gerb. treneri, gerbiu jus kaip futbolininką, bet nepakenčiu neišprusimo ir melo!!!“, – apmaudo socialiniame tinkle neslėpė garsus futbolininkas.

Deivido Šembero komentaras
Deivido Šembero komentaras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius