Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Diego Maradona: „Pele smegenis jau turbūt paveikė senatvė“

Vienam geriausių visų laikų futbolininkų Diego Maradonai neprasprūdo pro ausis legendinio brazilo Pele žodžiai apie Lionelį Messi. D.Maradona viešai pareiškė, kad Pele greičiausiai jau paseno.
Diego Maradona
Diego Maradona / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Istorija prasidėjo, kai Pele pareiškė, kad antro tokio futbolininko kaip jis pasaulyje nebuvo ir niekada daugiau nebebus. Brazilas neneigė triskart iš eilės geriausiu pasaulyje išrinkto L.Messi talento, tačiau pabrėžė, kad argentinietis jam prilygs tik tada, kai bent jau pakartos Pele rekordus – įmuš 1283 įvarčius ir laimės tris pasaulio futbolo čempionatus.

„Galbūt jis taip kalba, nes senatvė jau veikia jo smegenis. Negali kaltinti vyruko, juk jis jau 20 metų nieko neveikia. Nesu matęs jo net parduotuvėje. Neįsivaizduoju kuo jis užsiima“, – futbolo legendą šiepė D.Maradona, treniruojantis Jungtinių Arabų Emiratų „Al Wasl“ klubą.

„Paprastai, kai pamatai Pele šiomis dienomis, tai būna kokios nors apdovanojimų ceremonijos, kur jis trinasi šalia FIFA prezidento ir atrodo tarsi lėlė, valdoma pulteliu. Taigi tokie jo komentarai visiškai nestebina“, – pridūrė D.Maradona, ne pirmą kartą įsiveliantis į žodžių karą su Pele.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius