Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dieviškas mūšis lietuje – „Chelsea“ ir „Man City“ sužaidė įsimintinas lygiąsias

Įspūdingos rungtynės užfiksuotos Anglijos „Premier“ lygoje, kur susitiko Londono „Chelsea“ ir „Manchester City“ klubai. Nors „miestiečiai“ net triskart pirmavo, persvaros išlaikyti jiems nepavyko ir rungtynės baigėsi įspūdingo rezultatyvumo lygiosiomis – 4:4.

Ledai buvo pralaužti sužaidus 20 minučių, kai Marcas Cucurella baudos aikštelėje prilaikė Erlingą Haalandą ir teisėjas po kelias minutes trukusios VAR peržiūros skyrė baudinį. Jį 25-ąją minutę realizavo pats „Man City“ norvegas.

Lygybę „Chelsea“ atstatė vos po keturių minučių. Edersonas atlaikė Reece'o Jameso baudos smūgį, bet po pakelto kampinio galva kamuolį į vartus nukreipė Thiago Silva.

37-ąją minutę jau pirmavo „Chelsea“ – savo buvusią komandą nubaudė Raheemas Sterlingas.

Bet pirmasis kėlinys baigėsi lygiosiomis – jau per pridėtą laiką po įžaisto kampinio pasižymėjo Manuelis Akanji.

47-ąją minutę vėl pranašumą susigrąžino „Man City“ – E.Haalandas iš kelių metrų įstūmė kamuolį į vartus ir švieslentė rodė skaičius 3:2.

Bet Londono klubas ir vėl atsitiesė – Edersonas atrėmė Cono Gallagherio smūgį 67-ąją minutę, bet pirmas prie kamuolio prišoko ir jį į tinklą nukreipė Nicolas Jacksonas.

86-ąją minutę jau atrodė, kad „Man City“ pelnė pergalingą įvartį – savo komandą vėl į priekį išvedė su rikošeto pagalba įmušęs Rodri.

Vis dėlto per pridėtą laiką „miestiečiai“ ir vėl prisižaidė. Antrąją pridėto laiko minutę Rubenas Diasas prasižengė baudos aikštelėje, o penktąją buvęs „Man City“ auklėtinis Cole'as Palmeris realizavo baudinį ir išplėšė įspūdingas lygiąsias.

Lygiosios ir vienas pelnytas taškas leido „Man City“ sugrįžti į vienvaldžio lygos lyderio poziciją, o „Chelsea“ su 16 taškų pakilo į pirmąjį turnyro dešimtuką.

Kitose rungtynėse įtikinamą pergalę iškovojo „Liverpool“, kuris namuose 3:0 sutriuškino „Brentford“.

Įvarčius „raudoniesiems“ mušė Mohamedas Salahas (39 ir 62 min.) ir Diogo Jota (74 min.).

Jurgeno Kloppo auklėtiniai lentelėje pavijo Londono „Arsenal“ ir su „kanonieriais“ dalinasi 2-3 vietas, vos tašku atsilikdami nuo „Man City“.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius