TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
04 14 /17:14

Kraupus epizodas baigėsi laimingai – sąmonę praradęs „Džiugo“ vartininkas atsigavo

8-ajame „TOPsport A lygos“ ture namuose rungtyniavęs Telšių „Džiugas“ grįžo į pergalių kelią – šį kartą savų sirgalių akivaizdoje rezultatu 2:1 įveikti FA „Šiauliai“.

Sužaidus beveik trečdalį pirmojo kėlinio laiko Christianas Bella iš gana aštraus kampo smūgiavo į artimąjį viršutinį vartų kampą, tačiau Lukas Paukštė sužaidė užtikrintai. Praėjus kelioms minutėms sekė šiauliečių atsakas – Domantas Šimkus atakavo iš toli, kamuolys skriejo virš vartų.

18-ąją minutę Eridanas Bagužas nepagailėjo perdavimo Dominykui Kubilinskui, pastarasis, nors ir trukdomas varžovų, atliko pavojingą bandymą, savo ekipą dar sykį gelbėti turėjo L.Paukštė.

Po Dejano Trajkovskio perdavimo 54-ąją minutę galėjo pasižymėti D.Kubilinskas, jo galva atliktas šūvis tikslo nepasiekė. Kitame epizode Lukas Ankudinovas atliko bandymą iš kiek toliau, tačiau kamuolį sugavo varžovų vartų sargas.

Tiksint 57-ajai minutei baudos aikštelėje prasižengė Jevgenas Jefremovas, prie 11 metrų atžymos stojęs komandos kapitonas L.Ankudinovas neklydo bei išsiskyrė įvarčiu.

66-ąją minutę savo komandos likimą dar labiau apsunkino Nauris Petkevičius, kuris užsidirbo raudoną kortelę bei savo ekipą paliko žaisti mažumoje.

„Džiugas“ rezultatą padvigubino 79-ąją minutę, kai po puikaus Džiugo Aleksos perdavimo į baudos aikštelę įkirtęs Ch.Bella išsiskyrė taikliu smūgiu. Tiksint paskutinei pridėto laiko minutei rezultatą šiauliečiai sušvelnino – taikliu bandymu galva išsiskyrė Davis Ikauniekas.

Tiesa, šis epizodas baigėsi skaudžiai „Džiugo“ vartininkui Mariui Paukštei. Jis bandydamas atremti smūgį galva trenkėsi į virpstą ir prarado sąmonę. Į aikštę greitai buvo iškviesti medikai, o teisėjas užbaigė susitikimą.

„Džiugas“ po kurio laiko pranešė, kad M.Paukštė atsigavo dar stadione. Jis yra sąmoningas ir jaučia skausmą tik peties srityje. Telšiškių teigimu, vartininkas atsigavęs juokavo, kad kvailai prarado vietą startinėje sudėtyje ir klausinėjo, ar įkrito įvartis, nuo kurio jis gynėsi.

Po pergalės 8-ajame ture „Džiugas“ vėl pakilo į antrąją turnyro lentelės poziciją bei savo kraityje turi 15 taškų. Telšiškiai nusileidžia tik lyderiui Vilniaus „Žalgiriui“.

Tuo tarpu Saulės miesto atstovai su 7 taškais rikiuojasi septinti.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius