-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Šetkus įvertino komandos draugų pastangas: „Už tokį pasiaukojimą statydavo paminklus“

Lietuvos futbolininkai po kovingų ir varginančių pasaulio čempionato atrankos rungtynių su Anglijos rinktine galėjo džiaugtis praleidę tik vieną įvartį. Nors anglai laimėjo rungtynes, tačiau mūsiškių vartininkas Ernestas Šetkus po mačo gyrė komandos draugus už pasiaukojimą ir pastangas.
Linas Klimavičius
Linas Klimavičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Rungtynės buvo sunkios visų pirma dėl to, kad žaidėme po mačo su Malta, kur rezultatas nebuvo teigiamas. Tačiau, kaip matote, atsitiesėme. Taip, nelaimėjome, tačiau vyrai atidavė absoliučiai visas jėgas. Galite mėgti, nemėgti Lietuvos rinktinės, tačiau už tokį atsidavimą senovėje buvo statomi paminklai žmonėms.

Tikrai turėjome progų, mūsų nedaužė. Žaidėme prieš galingą komandą. Aš didžiuojuosi savo komandos draugais“, – po mačo kalbėjo E.Šetkus.

Rinktinės kapitonas Fiodoras Černychas nesidžiaugė galutiniu rezultatu ir teigė, kad pritrūko sėkmės.

„Neblogai šiandien žaidėme, nors rezultatas nepozityvus, tačiau žaidėme taktiškai gerai, gynėmės ir neleidome anglams sukurti daug progų. Patys sukūrėme kelias progas, gaila, kad niekas neįkrito, šiandien neturėjome laimės“, – sakė F.Černychas.

Anglijos rinktinė vienintelį mačo įvartį 25-ąją minutę pelnė po Harry Kane'o realizuoto 11 metrų baudinio. Nors jis atrodė abejotinas, tačiau tiek kapitonas, tiek vartų sargas pripažino, kad teisėjas neklydo.

„Be abejo, jis buvo. Kaltinti nieko negalime. Pats baudinys, nedaug trūko man... Iš tikro, būčiau beveik atrėmęs“, – teigė E.Šetkus.

„Baudinys buvo, aš mačiau, buvau netoliese, jokių klausimų teisėjui negalėjo kilti“, – pripažino rinktinės kapitonas F.Černychas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius