Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

FA taurėje – du nuostabūs Romelu Lukaku įvarčiai, paskandinę „Chelsea“ laivą

Šeštadienio vakarą vykusiose FA taurės rungtynės Londono „Chelsea“ ekipai buvo skeltas dar vienas antausis šiame sezone. Laikinai vyriausiojo trenerio pareigas einančio Guuso Hiddinko auklėtiniai išvykoje 0:2 nusileido Romelu Lukaku vedamai „Everton“ komandai.
Romelu Lukaku
Romelu Lukaku / „Scanpix“ nuotr.

Londono „Chelsea“ klubui tai buvo labai skaudus pralaimėjimas, reiškiantis, kad šį sezoną „mėlynieji“ baigs tuščiomis kišenėmis.

Trečiadienį iš Čempionų lygos G.Hiddinko auklėtinius išvijo PSG, „Premier“ lygoje tikslas iš „laimėti lygą“ pasikeitė į „patekti bent tarp keturių geriausių komandų“, o dabar iš FA taurės Romano Abramovičiaus klubą išspyrė „Everton“ futbolininkai.

Iki antrojo kėlinio rungtynės klostėsi vangiai ir nė vienam klubui nepavyko sukurti pavojingesnės progos prie varžovų vartų.

Įpusėjus antram kėliniui viskas apsivertė aukštyn kojomis, o pleištą tarp dviejų komandų draugystės įkalė R.Lukaku, pasižymėjęs dviem puikiais įvarčiais.

Pirmąjį jaunasis belgas pelnė 78-ą minutę. Iš Rosso Barkley kamuolį į kairę aikštės pusę gavęs R.Lukaku klaidinamais judesiais pavertė visą „Chelsea“ gynybą ir tiksliu smūgiu nuginklavo Thibaut Courtois.

Lemtingą smūgį „Everton“ puolėjas „mėlyniesiems“ sudavė 82-ą minutę. Tąkart belgas po R.Barkley perdavimo kamuolį į vartus pasiuntė pro „Chelsea“ vartininko klyną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius