-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fareriečius įveikusių „Trakų“ treneris Valdas Urbonas: Padarėme, ką turėjome padaryti

Pergalę UEFA Europos lygos pirmajame atrankos etape prieš HB „Torshavn“ iškovoję, tačiau į Lietuvą dar negrįžę „Trakų“ futbolininkai mintimis jau nuklysta į antrąjį etapą, kuriame laukia Limasolio „Apollon“ ekipa, pastaruosius dvejus metus žaidusi UEFA Europos lygos grupių turnyre, o kelyje į jį – 2013 metais nugalėjo „Nice“ klubą iš Prancūzijos, o pernai Maskvos „Lokomotyvą“.
Valdas Urbonas
Valdas Urbonas / Augusto Četkausko nuotr.

„Kiek pavyko sėdint „ant lagaminų“, tiek pasidomėjome. Bet iš tikrųjų, didysis darbas prasidės rytoj, kai būsime grįžę į Lietuvą. Medžiagos apie varžovus turime tikrai nemažai“, – kalbėjo „Trakų“ vyriausiasis treneris Valdas Urbonas, kuris paprašytas grįžo ir į vakarykštes pergalingas rungtynes.

„Kalbant apie teigiamus dalykus, tai mes pasiekėme svarbiausią dalyką – patekome į antrąjį atrankos etapą. Manau, kad vakarykščių rungtynių tėkmę nulėmė pirmo susitikimo rezultatas. Taip pat nemažai įtakos susitikimui padarė ir varžovų ankstyva raudona kortelė.

Visgi, Farerų salų komanda vakar jau nebuvo  tokia motyvuota, kokia buvo pirmose rungtynėse. Tas jautėsi. Tačiau šios poros nugalėtojas turbūt niekam nekėlė abejonių“, – kalbėjo treneris.

Atsakomosiose rungtynėse „Trakai“ varžovams suteikė kelias geras galimybes pelnyti įvartį, iš kurių varžovai viena pasinaudojo.

„Taip, šįsyk jie sukūrė daugiau progų nei Kaune, tačiau tai vėlgi pirmųjų sėkmingų rungtynių pasekmė. Tikrai dėl to nematau problemos“, – sakė V.Urbonas.

Pirmąkart tarptautinėje arenoje dalyvaujantis „Trakų“ klubas šiemet yra vienintelis iš Lietuvos, sugebėjęs perkopti pirmąjį UEFA Europos lygos atrankos barjerą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius