Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

FIFA suspendavo futbolininkę pabučiavusį L.Rubialesą, trenerių štabas – atsistatydino

FIFA paskelbė suspenduojanti Ispanijos futbolo federacijos prezidentą Luisą Rubialesą, kuris sukėlė skandalą triumfo akimirką pabučiuodamas rinktinės futbolininkę.
Luisas Rubialesas
Luisas Rubialesas / „Scanpix“ nuotr.

Primename, kad ispanės turnyro finale 1:0 įveikė Anglijos rinktinę, o besidžiaugdamas L.Rubialesas ne tik apkabino Jenni Hermoso, bet ir pabučiavo šią į lūpas.

FIFA skyrė L.Rubialesui laikiną 90-ies dienų suspendavimą – per šį laikotarpį jis negalės atlikti jokių su futbolu susijusių pareigų nei tarptautiniu, nei nacionaliniu lygiu.

Taip pat jam uždrausta bandyti bendrauti su rinktinės futbolininkėmis.

„Scanpix“ nuotr./Luisas Rubialesas
„Scanpix“ nuotr./Luisas Rubialesas

Kaip skelbėme anksčiau, visos rinktinės žaidėjos bei dešimtys kitų futbolininkių pasirašė po laišku, kuriame atsisakoma atstovauti nacionalinei komandai, kol L.Rubialesas eis savo pareigas.

Šeštadienį paskelbta, jog iš rinktinės traukiasi ir trenerių štabas, įskaitant vyriausiąjį trenerį Jorge Vilda. Pasitraukė ir trys asistentai, fizinio rengimo treneris bei vartininkų treneris.

„Scanpix“ nuotr./Luisas Rubialesas
„Scanpix“ nuotr./Luisas Rubialesas

Įdomu tai, kad J.Vilda buvo laikomas „L.Rubialeso žmogumi“ rinktinėje. Praėjusiais metais pats J.Vilda išgyveno maištą komandoje, kai 15 žaidėjų pranešė „dėl prastos emocinės būklės“ nežaisiančios jo treniruojamoje rinktinėje.

Kilus skandalui dėl bučinio L.Rubialesas atsiprašė, bet trauktis iš pareigų atsisakė. Pranešama, kad L.Rubialesas ketina savo garbę ginti teisme. Pasak jo, bučinys įvyko abipusiu sutarimu. J.Hermoso tai neigia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius