Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Florentino Perezas: visiškas melas, kad noriu parduoti Cristiano Ronaldo

Madrido „Real“ prezidentas Florentino Perezas paneigė gandus, kad yra suinteresuotas galimybe parduoti Cristiano Ronaldo.
Florentino Perezo skubi spaudos konferencija.
Florentino Perezo skubi spaudos konferencija. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmadienį surengtoje specialioje „baltųjų“ klubo spaudos konferencijoje F.Perezas išreiškė paramą treneriui Rafaelui Benitezui ir nurodė, kad juo pasitiki. Žiniasklaidoje jau kurį laiką kalbama, kad C.Ronaldo ir R.Benitezo santykiai yra komplikuoti, o portugalo demonstruojama forma nebetenkina net prezidento.

„Tie, kurie sako, kad noriu parduoti Cristiano Ronaldo stabilizuodamas situaciją yra didžiausi melagiai, – kalbėjo „Real“ vadovas. – Mane erzina žurnalistų kalbos, jog susitikimuose pietauju aptardamas Ronaldo pardavimą.

Niekada nepietavau su PSG prezidentu ar Jorge Mendesu kalbėdamas dėl Cristiano pardavimo. Tie, kurie taip galvoja yra tikri naivuoliai.“

Futbolininko agentas J.Mendesas prieš kelias dienas taip pat dar kartą pakartojo, kad C.Ronaldo negalvoja apie kitus klubus ir ruošiasi karjerą užbaigti Madride.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius