Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Futbolininkas gavo traumą per 5 sekundes – vos išbėgęs į aikštę

Gan netikėta situacija įvyko Čilės futbolo čempionate, kur vieno mačo metu futbolininkas Marco Mendelis gavo traumą vos tik išbėgęs į aikštę – po 5 sekundžių žaidėjas pajuto skausmą ir buvo priverstas palikti veją net neprisilietęs prie kamuolio.
Marco Mendelis traumą gavo per 5 sekundes – vos išbėgęs į aikštę
Marco Mendelis traumą gavo per 5 sekundes – vos išbėgęs į aikštę / youtube.com

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Per Čilės futbolo „Premier“ pirmenybių rungtynes tarp „Santiago Wanderers“ ir „Universidad de Concepcion“ įvyko tikrai neįprasta situacija – „Wanderers“ klubas 55-ąją mačo minutę nutarė pakeisti žaidėjus ir vietoj Paolo Tambirrini aikštėje pasirodė M.Mendelis. 

Įbėgdamas į aikštę futbolininkas pasijuto blogai ir, šiek tiek pastovėjęs, krito ant žemės bei paprašė medikų pagalbos. Netrukus medikų brigada futbolininką išnešė neštuvais. Tikinama, kad M.Mendelis įbėgdamas į aikštę pasitempė Achilo sausgyslę ir dėl šios priežasties negalėjo toliau tęsti rungtynių. Mačas baigėsi be įvarčių 0:0.

VIDEO: Netikėta futbolininko trauma

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius