Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gaidžiais futbolininkus išvadinusiam panevėžiečiui skirta 15 eurų bauda

Praėjus kelioms savaitėms po incidento, kai į futbolo pasaulį sugrįžusios komandos FK „Ekranas“ sirgaliai užsipuolė kitos Panevėžio miesto komandos „Panevėžys“ legionierius – kolumbietį Sebastianą Vazquezą ir portugalą Rafaelį Floro, Panevėžio miesto ir rajono policijos komisariato tyrėjai atliko tyrimą.

„Ekrano“ gerbėjui Tomui Kuzminskui, už tai, kad vienoje miesto degalinėje buvusius futbolininkus užsipuolė ir išvadino gaidžiais, skyrė baudą pagal Administracinio kodekso 481 str. 1 dalį.

Internete pasirodžiusį vaizdo įrašą rasite ČIA.

Pažeidė viešąją tvarką

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Kornelija Zamalytė naujienų portalui JP paaiškino, kad už nedidelį viešosios tvarkos pažeidimą skirta bauda.

„Pagal minėtą straipsnį bauda skiriama nuo 30 iki 141 eurų. Kadangi asmuo nebuvo anksčiau baustas, jam skiriama minimali bauda ir reikia sumokėti pusę jos – 15 eurų. Protokolas surašytas liepos 14 dieną, o baudą būtina sumokėti per 15 dienų“, – paaiškino K.Zamalytė.

Baudą sumokėjo

JP kalbintas „Ekrano“ gerbėjas T.Kuzminskas buvo nekalbus. Pradžioje jis pareiškė, kad neturi ką pasakyti, bet paskui perskambino ir, pagrasinęs advokatu, informavo, jog baudą seniai sumokėjo.

Ieško taikaus sprendimo

Tyrimą dėl žaidėjų įžeidinėjimo pradėjo ir Lietuvos futbolo federacija. Jos atstovas Andrius Remeikis aiškino, kad kol kas dėl minėto išpuolio sprendimas nepriimtas.

„Incidentas buvo svarstytas Drausmės komitete, bet sprendimas dar nepriimtas. Geriausiai būtų šį įvykį išspręsti geranoriškai, o ne bausmėmis. Pozityviai bandome žiūrėti ir norime, kad abiejų Panevėžio futbolo klubo gerbėjai sutartų tarpusavyje ir normaliai palaikytų savo komandas“, – aiškino A.Remeikis.

Užsipuolė legionierius

Priminsime, kad neseniai vėl į futbolo pasaulį sugrįžusios komandos FK „Ekranas“ sirgaliai užsipuolė kitos Panevėžio miesto komandos „Panevėžys“ legionierius – kolumbietį Sebastian Vazquez ir portugalą Rafael Floro.

Ramiai vienoje iš miesto degalinių buvusius futbolininkus užsipuolė ir gaidžiais išvadino vienas iš FK „Ekrano“ gerbėjų, vadinamųjų ultrų, atstovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius