Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Geriausias Lietuvos futbolininkas sukirto rankomis su Tel Avivo klubu

Geriausias Lietuvos metų futbolininkas Ernestas Šetkus pakeitė komandą Izraelyje ir nuo šiol atstovaus Tel Avivo „Hapoel“ komandai.
Ernestas Šetkus
Ernestas Šetkus / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Ernestas Šetkus

Praėjusiame sezone lietuvis gynė Beer Šyvos „Hapoel“, o dar anksčiau – Haifos „Hapoel“ garbę.

„Esu labai laimingas atvykęs į šią komandą. Dar prieš atvykdamas į Izraelį daug girdėjau apie „Hapoel“. Tai gerai žinomas klubas ir Lietuvoje, mačiau, kaip jis žaidžia Europos turnyruose.

Džiaugiuosi, kad vėl galėsiu dirbti su treneriu, kuris man padėjo įsitvirtinti Izraelyje. Džiaugiuosi prisijungęs prie tokio didelio klubo, turinčio gilias tradicijas. Mano tikslas čia – iškovoti titulą“, – oficialioje klubo svetainėje cituojamas E.Šetkus.

Su „Hapoel“ 35-rių lietuvis pasirašė dviejų metų sutartį. Praėjusiame sezone Tel Avivo klubas Izraelio čempionate užėmė penktąją vietą.

Profesionalo karjerą vartininkas pradėjo Vilniaus „Žalgiryje“, vėliau žaidė Kipre, Bulgarijoje, Baltarusijoje, Graikijoje, Turkijoje, Nyderlanduose ir galiausiai nutūpė Izraelyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius