-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gintros-Universiteto“ komandoje – trys naujokės iš Dramblio Kaulo Kranto

Šiaulių „Gintros-Universiteto“ komanda prieš artėjantį UEFA moterų Čempionų lygos atrankos turnyrą, kuris rugpjūčio 11–16 dienomis vyks Lenkijoje sulaukė pastiprinimo. Lietuvos čempionių gretas papildė trys Dramblio Kaulo Kranto atstovės – 24-erių metų puolėja Koko Marriete Christelle, 26-erių metų vidurio saugė Josephine Rita bei 21-erių metų atakuojančio plano žaidėja Rebecca Grace. Visos trys futbolininkės yra Dramblio Kaulo Kranto moterų nacionalinės futbolo rinktinės narės ir dalyvavo neseniai Kanadoje vykusiose planetos pirmenybėse.
Josephina Rita (kairėje), Koko Marriete Christelle (viduryje) ir Rebecca Grace (dešinėje)
Josephina Rita (kairėje), Koko Marriete Christelle (viduryje) ir Rebecca Grace (dešinėje) / fkgintra.lt nuotr.

Į žurnalistų klausimus atsakyti sutiko vyriausia šios trijulės atstovė Josephina Rita, kuriai retkarčiais talkino ir šalia buvusios draugės.

– Kaip prabėgo kelionė į Lietuvą? Ar neprailgo?

– Viskas vyko sklandžiai, jokių rūpesčių ar nesklandumų nekilo, nors kelionė užtruko ilgai. Laukėme kuo greičiau pasiekti Lietuvą ir pamatyti šią šalį, nes tai mums nauji įspūdžiai.

– Ir kokie gi pirmieji jūsų įspūdžiai pamačius šį kraštą, Šiaulių miestą?

– Pirmieji įspūdžiai išties geri. Matome, kad čia gražu, tvarkinga, daug žalumos. Daugiau pasakyti kol kas dar sudėtinga.

– Ar prieš atvykstant rungtyniauti į Lietuvą teko pasidomėti „Gintros-Universiteto“ klubu, jo istorija?

– Informacijos apie klubą ieškojau internete, tiesa jos nėra labai daug. Peržiūrėjau keletą filmuotų video medžiagų. Sprendžiant iš jų futbolo lygis čia pakankamai aukštas.

– Visos trys esate DKK nacionalinės moterų futbolo rinktinės narės. Atstovaudamos savo šalį dalyvavote vasarą Kanadoje vykusiame pasaulio moterų futbolo čempionate. Ką galite papasakoti apie šią savo patirtį?

– Žaisti tokio aukšto lygio turnyre jau yra kažkas neįtikėtino. Mes didžiavomės, kad galime atstovauti Dramblio Kaulo Krantą pasaulio čempionate, kur grumiasi stipriausios planetos rinktinės.

– Kas padėjo apsispręsti priimant „Gintros-Universiteto“ pasiūlymą?

– Mes nebijome rizikuoti, todėl mūsų sprendimas ilgai neužtruko. Esame laimingos, kad mus pastebėjo ir kad galėsime įrodyti savo galimybes Europoje. Atvykome čia padėti komandai siekti pergalių. Merginos ir treneriai mus priėmė šiltai, džiaugėmės, kad nesame atstumtos ir mūsų nevertina pagal odos spalvą.

– Šį savaitgalį Šiauliuose vyks tarptautinis moterų futbolo klubų turnyras „Amber Cup“, kuriame veikiausiai žiūrovai jau galės jus išvysti rungtyniaujančias. Kokią žinutę norėtumėte perduoti komandos aistruoliams?

– Visų pirma kviečiame visus atvykti į stadioną ir palaikyti mūsų komandą. O mes, savo ruožtu stengsimės jūsų nenuvilti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius