Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oranžinė spalva dominuoja: Nyderlandai dar kartą parodė jėgą

Nyderlandų rinktinė toliau tęsia puikų pasirodymą „Euro 2020“ turnyre. Ketvirtadienio vakarą Amsterdame „oranžiniai“ 2:0 pranoko austrus. Laimėję antrą C grupės dvikovą, Franko De Boero auklėtiniai įsidėjo į kišenę kelialapį į atkrintamąsias.

Abi komandos startavo pergalėmis. Olandai 3:2 palaužė Ukrainos komandą, tuo tarpu austrai 3:1 laimėjo prieš Šiaurės Makedoniją.

Paskutiniame ture olandai žais su Šiaurės Makedonijos futbolininkai, o austrai dėl antros vietos ir tiesioginio kelialapio į aštuntfinalį kausis su ukrainiečiais.

Rungtynės prasidėjo labai audringai. Jau 10-ąją minutę Austrijos rinktinės lyderis Davidas Alaba baudos aikštelės ribose užlipo ant pėdos Denzeliui Dumfriesui ir mačo arbitras po VAR rekomendacijos skyrė baudinį.

Jį užtikrintai realizavo Memphis Depay'us.

VIDEO: „Eurofutbolas 2021“: birželio 17 d. svarbiausi įvykiai

Dar viena atakų banga prie austrų vartų nusirito prieš pat pertrauką. Šeimininkai turėjo net kelias realias galimybes pasižymėti, bet nei M.Depay'us, nei Gini Wijnaldumas savo šansais nepasinaudojo.

Šeimininkai ir toliau dominavo aikštėje. 60-ąją minutę kamuolys stebuklingai neatsidūrė austrų vartuose po Wouto Weghorsto ir Mathijso De Ligto vienas po kito sekusių smūgių.

67-ąją minutę olandai galiausiai pramušė austrų gynybą antrą kartą. Vos tik aikštėje pasirodęs Donyellas Malenas pasileido vienas nuo aikštės vidurio, baudos aikštelėje atliko perdavimą D.Dumfriesui ir šis pelnė antrą savo įvartį čempionate.

80-ąją minutę D.Alaba galingai šovė iš toli, bet tai ir buvo bene vienintelė rimtesnė austrų proga rungtynėse.

Nyderlandai – Austrija 2:0
11' (1:0) Memphis Depay
67' (2:0) Denzelis Dumfriesas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius