Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Herojai grįžo namo: vidury nakties Argentinos rinktinę pasitiko tūkstančiai

Tūkstančiai dėl savo herojų pamišusių sirgalių pasitiko namo sugrįžusią Argentinos futbolo rinktinę, sekmadienį po 36 metų pertraukos iškovojusią šaliai pasaulio čempionų titulą.

Dėl futbolo pakvaišusių argentiniečių neišgąsdino tai, jog jų herojai į gimtąją žemę grįžo 3.30 val. vietos laiku.

Ezeizos oro uostas netoliese nuo sostinės Buenos Airių antradienio paryčiais buvo nudažytas žydra ir balta spalva. Tūkstančiai argentiniečių pasitiko Lionelį Messi ir kitus šlovę šaliai atnešusius futbolininkus.

Šie iš lėktuvo, kuris išmargintas Argentinos vėliavomis ir žaidėjų nuotraukomis, lipo pasidabinę aukso medaliais ir pasikeisdami laikydami pasaulio čempionų taurę.

Vėliau perlipę į atvirą autobusą, futbolininkai mojavo daugiatūkstantinei miniai, švietusiai tūkstančiais mobiliųjų telefonų žibintuvėlių. Kol autobusas lėtai judėjo pro minią, danguje pokšėjo ir fejerverkai.

Pranešama, kad Argentinos rinktinė kelias valandas po nusileidimo turėtų praleisti Argentinos futbolo asociacijos patalpose netoli nuo oro uosto, o apie vidurdienį patrauks link Obelisko Buenos Airių centre, kur juos sveikinti turėtų šimtai tūkstančių žmonių.

Primename, kad Argentinos rinktinė pasaulio futbolo čempionato finale per baudinių seriją 4:2 nugalėjo Prancūziją po to, kai 120 žaidimo minučių baigėsi lygiosiomis 3:3.

Tai trečias Argentinos titulas po 1978 ir 1986 metais iškovotų trofėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius