Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Londoną sugrįžęs Jose Mourinho: „Nekartosiu savo klaidų“

Londono „Tottenham Hotspur“ vyriausiuoju treneriu paskirtas Jose Mourinho tikina nedarysiąs klaidų, kurios jį lydėjo praėjusiose darbovietėse.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / „Scanpix“ nuotr.

Atleistą Mauricio Pochettino „Spursų“ gretose pakeitęs portugalas pirmojoje spaudos konferencijoje pripažino, kad pastaruosius 11 mėnesių, per kuriuos buvo be darbo, analizavo savo karjerą ir per ją priimtus sprendimus.

„Supratau, kad padariau klaidų, – tikino dusyk UEFA Čempionų lygoje triumfavęs specialistas. – Nedarysiu tų pačių klaidų. Galbūt darysiu naujas, bet senų – tikrai ne.“

Per savo du dešimtmečius trunkančią karjerą jau aštuntojo klubo vairo ėmęsis 56-erių strategas tikina, kad pertrauka nuo treniravimo jam išėjo į naudą.

„Tai man padėjo. Išties giliai pasinėriau į savianalizę. Turėjau pirmą laisvą vasarą po daugybės metų, o neturėdamas darbo net buvau kiek sutrikęs“, – atskleidė J.Mourinho.

Londone portugalas pateko į nelengvą situaciją – prastai sezoną pradėjęs „Tottenham“ per 12 turų „Premier“ lygoje surinko vos 14 taškų ir užima viso labo 14-ąją vietą.

Visgi J.Mourinho neketina situacijos taisyti ardydamas komandos sudėtį – portugalas tikina neprašysiąs naujų pirkinių.

„Man nereikia naujų žaidėjų – užteks tų, kurie yra. Man tik reikia daugiau laiko su jais. Žinau šiuos futbolininkus dar nuo tada, kai treniravau kitas komandas, bet suprantama, jog negalėjau jų pažinoti itin gerai“, – kalbėjo J.Mourinho.

Portugalas pripažino, kad šiemet jau nesitiki iškovoti „Premier“ lygos trofėjaus, tačiau jau žvelgia į ateitį.

„Negalime laimėti „Premier“ lygos šiame sezone, bet galime tą padaryti kitąmet. Nesakau, kad būtinai laimėsime, tačiau galime tą padaryti“, – sakė J.Mourinho.

Portugalas anksčiau „Premier“ lygoje jau treniravo Londono „Chelsea“ ir „Manchester United“ ekipas. Būtent iš pastarosios jis buvo atleistas praėjusių metų gruodį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius