-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „Trakus“ grįžta Vytautas Lukša

Prieš ketverius metus „Trakų“ marškinėlius vilkėjęs ir su komanda kelialapį į UEFA Europos lygos atrankos varžybas iškovojęs Vytautas Lukša grįžta į senosios sostinės riterių gretas. Su komanda dvi savaites besitreniruojantis daugkartinis Lietuvos čempionas šiandien po sutartimi padėjo parašą.
Vytautas Lukša
Vytautas Lukša / fkjonavos nuotr.

„Po mano išvykimo iš „Trakų“ buvo visko – ir įvarčių į buvusios komandos vartus, ir rezultatyvių perdavimų, bet tai jau praeitis. Džiaugiuosi sugrįžęs į komandą ir nusiteikęs padėti jai rinkti taškus bei kilti turnyro lentelėje“, – sakė V.Lukša.

„Kadangi su komanda esu jau kelias savaites, tai turėjau progą pažinti naująjį trenerį. Neabejoju, kad rasime bendrą kalbą. Treneris turi savo braižą, stilių, požiūrį, o tai man patinka“, – dėstė futbolininkas.

Treneris turi savo braižą, stilių, požiūrį, o tai man patinka

Primename, kad V.Lukša, kartu su Tadu Eliošiumi, už drausmės pažeidimus prieš mėnesį buvo nušalinti nuo Šri Lankoje viešėjusios Lietuvos rinktinės.

V.Lukša tapo antruoju futbolininku šios vasaros antroje pusėje prisijungusiu prie praėjusią savaitę batalijas Europos fronte baigusių „Trakų“. Priminsime, kad kiek anksčiau ekipą papildė buvęs atlantietis Aleksandras Levšinas.

„Įdomu tai, kad tiek su Vytu, tiek su Aleksandru mes kalbėjomės dar prieš sezoną pradžią. Vienas išvyko į „Atlantą“, kitas – į „Jonavą“, tačiau taip jau būna, kad dalykai, kurie turi įvykti, anksčiau ar vėliau įvyksta. Nei kiek neabejoju, kad Vyto patirtis mums, neabejotinai, padės dar labiau pagerinti savo žaidimą“, – sakė „Trakų“ direktorius Virmantas Lemežis.

„Trakai“ į A lygos kovas kitą savaitgalį. Pirmosios rungtynės po pertraukos bus žaidžiamos Klaipėdoje su „Atlantu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius