Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ikeras Casillasas tapo tėvu, jo mergina Sara Carbonero pagimdė sūnų

Ispanijos futbolo rinktinės ir Madrido „Real“ klubo vartininkas ir kapitonas Ikeras Casillasas pirmą kartą tapo tėvu. Jo gyvenimo draugė, sporto žurnalistė, Sara Carbonero pagimdė sūnų.
Ikeras Casillasas ir Sara Carbonero
Ikeras Casillasas ir Sara Carbonero / AFP/„Scanpix“ nuotr.

32 metų futbolininko ir jo 29 metų merginos sūnus po Cezario pjūvio gimė penktadienį Madride – pora jam išrinko Martino vardą.

„Noriu su jumis pasidalinti svarbiausiu mano gyvenimo įvykiu – sūnaus gimimu. Po daugybės mėnesių laukimo Martinas pagaliau atkeliavo pas mus. Jis sveria 3,85 kilogramo ir kartu su motina šiuo metu ilsisi.

Esu be galo laimingas, kad mes pagaliau sulaukėme šio momento ir viskas yra gerai. Be jokios abejonės, 2014 metai prasidėjo nuostabiai“, – su gerbėjais internete žiniomis dalijosi I.Casillasas.

Futbolininkas ir sporto žurnalistė susitikinėja nuo 2009 metų, o jų santykiai tapo vieši po praėjusio pasaulio futbolo čempionato PAR.

S.Carbonero po finalinių rungtynių, kuriose Ispanijos rinktinė įveikė Nyderlandus, tiesioginiame eteryje kalbino I.Casillasą, o po interviu visų televizijos žiūrovų nuostabai futbolininkas žurnalistę pabučiavo.

VIDEO: Sara Carbonero kalbiną Ikerą Casillasą po pergalės pasaulio čempionate

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius