Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Inter“ ir „Manchester United“ klubai prisijungė prie Čempionų lygos ketvirtfinalio dalyvių

Miuncheno „Bayern“ (Vokietija) nepavyko atkeršyti Milano „Inter“ (Italija) klubui už pralaimėtą praėjusių metų UEFA Čempionų lygos finalą. Goranas Pandevas paskutinėmis atsakomųjų ketvirtfinalio rungtynių Miunchene minutėmis pelnė įvartį ir atvėrė „Inter“ klubui duris į kitą turnyro etapą.
„Inter“ didvyriu tapo Goranas Pandevas (dešinėje).
„Inter“ didvyriu tapo Goranas Pandevas (dešinėje). / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Bayern“ klubas antradienį namuose 2:3 (2:1) pralaimėjo „Inter“ ir iššvaistė pirmosiose poros rungtynėse svečiuose įgytą persvarą – 1:0. Nors bendras dvejų rungtynių rezultatas buvo lygus (3:3), į kitą etapą dėl daugiau išvykoje įmuštų įvarčių taisyklės žengė „Inter“.

Italijos čempionai sėkmingiau pradėjo mačą ir pirmavo po Samuelio Eto'o (4 min.) įvarčio, bet Mario Gomezas (21 min.) ir Thomas Mulleris (31 min.) dar pirmajame kėlinyje persvėrė rezultatą „Bayern“ naudai.

Vokietijos čempionai tvirtai kontroliavo mačo vadžias savo rankose ir turėjo dar ne vieną progą padidinti skirtumą, tačiau jų neišnaudojo. Tuo tarpu „Inter“ savo šansų nepraleido ir, po taiklių W.Sneijderio (63 min.) bei G.Pandevo (88 min.) smūgių, eliminavo „Bayern“ klubą iš tolimesnių kovų Čempionų lygoje.

Kitose antradienį vykusiose Čempionų lygos aštuntfinalio atsakomosiose rungtynėse „Manchester United“ (Anglija) futbolininkai namuose 2:1 (1:0) pranoko Marselio „Olympique“ (Prancūzija) ekipą.

Pirmasis poros mačas Prancūzijoje buvo pasibaigęs nulinėmis lygiosiomis (0:0), todėl į Čempionų lygos ketvirtfinalį žengė „Manchester United“.

Nugalėtojų gretose du kartus pasižymėjo Javieras Hernandezas (5 ir 75 min.), o svečiams viltis buvo sugrąžinęs Weso Browno (82 min.) įvartis į savo vartus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius