Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įpykęs G.Buffonas rėžė teisėjui: „Jis vietoje širdies turi šiukšlių maišą“

Per teisėjo pridėtą laiką skirtas lemiamas baudinys ir raudona kortelė už kalbas legendiniam Gianluigi Buffonui. Toks trečiadienio vakarą buvo teisėjo Michaelio Oliverio darbas UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio atsakomosiose rungtynėse. „Jis vietoje širdies turi šiukšlių maišą“, – po mačo teisėją apibūdino G.Buffonas.
Gianluigi Buffonas
Gianluigi Buffonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Turino „Juventus“ pirmas rungtynes Madrido „Real“ klubui pralaimėjo 0:3 namuose, tačiau svečiuose pirmavo 3:0 ir atrodė, kad rungtynės kelsis į pratęsimą.

Tačiau anglas teisėjas M.Oliveris per pridėtą laiką baudos aikštelėje užfiksavo pražangą Mehdi Benatiai, kuris stumtelėjo Lucasą Vazquezą.

G.Buffonas reagavo taip karštai, kad buvo išvarytas iš aikštės, o jį pakeitęs Wojciechas Szczesny nesugebėjo atremti Cristiano Ronaldo 11 metrų baudinio.

Tokia mačo atomazga lėmė, kad madridiečiai iškeliavo į Čempionų lygos pusfinalį, o „Senoji Sinjora“ liko prie suskilusios geldos.

„Tai buvo abejotinas epizodas, ne aiški pražanga“, – Italijos televizijai sakė G.Buffonas.

Taip pat legendinis vartininkas pridėjo, kad teisėjas turėtų „sėdėti tribūnose ir valgyti traškučius“ dėl to, kad „sugadino svajonę“.

40-metis veteranas konstatavo, kad tokiu metu skirti 11 metrų baudinį už abejotiną pražangą negalima.

„Komanda atidavė viską, ką turėjo, tačiau žmogus sunaikino svajones. Jis negali turėti širdies krūtinėje, nebent šiukšlių maišą. Maža to, jei neturi charakterio žengti į aikštę tokiose rungtynėse, turėtum sėdėti tribūnose su žmona ir vaikais, gerti gėrimus ir valgyti traškučius.

Negalima taip sudaužyti komandos svajonių. Tuo momentu galėjau teisėjui pasakyti bet ką, bet jis turėjo suprasti katastrofą, kurią sukūrė.

Jei negali atlaikyti spaudimo, turi sėdėti tribūnoje“, – rėžė G.Buffonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius