Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš duobelės „Barcelona“ išlipo laimėdama baskų krašte

Du pralaimėjimus iš eilės patyrusi „Barcelona“ sugrįžo ant pergalingų bėgių. Xavi auklėtiniai išvykoje 1:0 nugalėjo San Sebastiano „Real Sociedad“ komandą.
„Barcelona“ futbolininkai
„Barcelona“ futbolininkai / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

„Barca“ buvo laimėjusi arba sužaidusi lygiosiomis 15 rungtynių iš eilės, tačiau praėjusią savaitę 2:3 nusileido Frankfurto „Eintracht“ klubui ir pasitraukė iš UEFA Europos lygos, o pirmadienį sensacingai namuose 0:1 krito prieš Ispanijos lygos nykštuką „Cadiz“.

Nesėkmingą atkarpą katalonams pavyko nutraukti baskų krašte, kur pergalingą įvartį jau 11-ą minutę pelnė Pierre'as-Emerickas Aubameyangas.

Puolėjas pasižymėjo galva po to, kai Ousmane'as Dembele smūgiavo į skersinį, o kamuolį po kiek laiko užvaldęs Ferranas Torresas atliko perdavimą „Barcos“ atakų lyderiui.

„Real Sociedad“ turėjo nemažai pavojingų šansų, ypač antrajame kėlinyje, ir netgi dominavo pagal kamuolio kontrolę (55 proc. prieš 45 proc.), bet įvarčio pasiekti baskai taip ir nesugebėjo.

Tiesa, rungtynės nepraėjo be nuostolių „Barcai“. Antrajame kėlinyje traumą patyrė ir buvo pakeistas gynėjas Ronaldas Araujo, per skausmus žaidė ir kitas gynėjas Jordi Alba.

Nepaisant pergalės, „Barcelona“ beveik nebeturi šansų tapti Ispanijos čempione. Nuo lyderio Madrido „Real“ klubo katalonai atsilieka net 15 taškų, o sužaisti jiems liko šešerias rungtynes, kai „Real“ dar rungtyniaus penkiskart.

Tiesa, pergalės San Sebastiane leido katalonams vėl aplenkti „Sevilla“ klubą, kuris taip pat šįvakar svečiuose 3:2 nugalėjo Valensijos „Levante“.

Tiek „Barca“, tiek „Sevilla“ turi po 63 taškus, bet katalonai yra antri dėl geresnio įvarčių santykio.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius