Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanai triumfuoja: „Sevilla“ nusivalė kojas į šviesmečiais atsilikusią komandą

Vilniaus „Žalgiris“ ketvirtadienio vakarą namuose nesukūrė stebuklo ir prieš „Sevilla“ krito 0:5, o Ispanijos žiniasklaida apdainavo „šviesmečiais geresnės“ komandos dominavimą ant dirbtinės LFF stadiono vejos.
Rungynių akimirka
Rungynių akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Sevilla“ baimes išvaikė švente“, – antraštėje trimitavo „Mundo Deportivo“.

„Jie padarė tai, ką turėjo padaryti anksčiau – sutriuškino ir nusivalė kojas į silpnesnį oponentą, kurio vartininkas Bartkus, puikiai atsilaikęs išvykoje, šįkart herojumi netapo“, – vaizdingai Lietuvos klubui dūrė „Mundo Deportivo“.

Viename didžiausių Ispanijos sporto leidinių rašoma, kad „Sevilla“ užtruko vos 7 minutes, kad paneigtų visas po pirmųjų rungtynių namuose, kurios baigėsi tik 1:0 ispanų naudai, kilusias abejones.

Nolito ir Pablo Sarabia po įvartį pelnė 6 ir 7 minutėmis, bet, kaip konstatuoja „Mundo Deportivo“, kojos nuo akceleratoriaus Ispanijos klubas nepakėlė.

„Marca“ pastebėjo, kad „Sevilla“ padarė namų darbus po pirmojo mačo namuose ir, nors „Žalgiris“ bandė pulti ir paleido keletą pavojingų tolimų smūgių, jie skriejo į vartų konstrukciją.

„El Pais“ rašė, kad „Žalgiris“ yra šviesmečiais atsilikęs nuo andalūzų.

„Su daug agresyvumo ir spaudimo, „Sevilla“ jau po 10-ties minučių pirmavo 2:0. Poros likimas buvo išspręstas labai greitai ir geriausiu būdu, išvaikiusiu visas baimes. Jei kažkam baigtis dar buvo neaiški, P.Sarabia pridėjo dar vieną įvartį 44-ąją minutę“, – rungtynes aprašė „El Pais“.

Apžvalgininkas Rafaelis Pineda svarstė, kad antrasis mačo kėlinys tapo „Sevilla“ treniruote prieš šį savaitgalį startuojančią „La Liga“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius