Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ispanijoje – trys Madrido „Real“ įvarčiai ir trys lengvi taškai

Ispanijos futbolo čempionato „La Liga“ 19-ojo turo rungtynėse Madrido „Real“ futbolininkai svečiuose 3:0 (1:0) nugalėjo „Getafe“ vienuolikę ir bent iki vėlaus vakaro pakilo į pirmą turnyrinės lentelės poziciją.

„Karališkajam“ klubui mačo pradžioje reikėjo atlaikyti aikštės šeimininkų šturmą, tačiau tai padaręs „Real“ su varžovų pagalba sugebėjo išsiveržti į priekį, kuomet 34-ąją minutę apmaudų įvartį į savo vartus įsimušė vartininkas Davidas Soria.

„Getafe“ ir toliau agresyviai puolė, tačiau įvarčiai krito būtent į jų vartus. Po pertraukos 53-iąją minutę Toni Kroosas pasiuntė kamuolį į baudos aikštelę, kurioje nuo varžovų atsilaisvinęs Raphaelis Varane meistrišku smūgiu galva pasiuntė kamuolį į vartus.

Trečią rungtynių įvartį jau šeštą pridėtą antrojo kėlinio minutę pelnė Luka Modričius.

Ispanijos čempionate „Real“ klubas pergale džiaugėsi po trijų turų pertraukos – visi šie susitikimai baigėsi lygiosiomis.

Su 40 taškų „karališkasis“ klubas dabar yra pirmas, tačiau „Barcelona“ atsilieka tik vienu tašku ir savo 19-ojo turo susitikimą dar žais.

„Getafe“ (30 tšk.) yra septinta.

Kitose turo dvikovose „Valencia“ 1:0 palaužė „Eibar“, o Madrido „Atletico“ 2:1 nugalėjo „Levante“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius