Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanijos spauda: Josepą Guardiolą „Bayern“ klube pakeis Carlo Ancelotti

Rodos, kad Miuncheno „Bayern“ vadovybė po Josepo Guardiolos sprendimo vasarą palikti komandą veltui nešvaistė nė minutės. „Marca“ praneša, jog Bundeslygos čempionai pasirašė trejų metų sutartį su italų treneriu Carlo Ancelotti.
Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti / „Scanpix“ nuotr.

Ispanijos dienraštis skelbia, kad C.Ancelotti su „Bayern“ klubo vadovais perimti trenerio vadžias sutarė jau praėjusią savaitę. Toks sprendimas buvo priimtas, kai vadovybė sužinojo apie J.Guardiolos sprendimą palikti klubą pasibaigus sutarčiai šią vasarą.

Prieš pateikdamas savo atsakymą klubui, buvęs Madrido „Real“ strategas pareiškė norįs pirma sužinoti galutinį J.Guardiolos verdiktą.

Nors viešai tai kol kas neskelbiama, manoma, jog 56-erių italas su klubu pasirašė trejų metų sutartį ir jau vasarą perims Vokietijos čempionų vairą.

„Bayern“ susidomėjimas C.Ancelotti – ne naujiena. Šių metų kovo mėnesį pirmą kartą J.Guardiolai užsiminus apie galimą išvykimą iš „Alianz“ arenos, komandos vadovybė užmezgė kontaktą su italu, tačiau tada šis pasirinko visą dėmesį skirti „Real“ klubui.

Dėl pastaruoju metu „Manchester United“ ir Londono „Chelsea“ rodomų prastų rezultatų spaudoje buvo dažnai minima, kad būtent šios ekipos bandys prisivilioti italą. Vis dėlto, J.Guardiolai paskelbus apie pabaigą Vokietijoje, C.Ancelotti netruko susitarti su „Bayern“ klubu. Vasarą 56-erių strategas į savo CV galės įrašyti dar vieną Europos futbolo grandą.

Prieš savaitę Rusijos žiniasklaida dalijosi informacija, neva C.Ancelotti gali pakeisti Andre Villašą-Boašą ir tapti nauju Sankt Peterburgo „Zenit“ treneriu, tačiau tai pasirodė esą viso labo gandai.

Oficialią žinutę dėl naujojo trenerio „Bayern“ ekipa paskelbs kitą savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius