Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italai niršta: šalis užsidarė, bet Cristiano Ronaldo suteikta išimtis

Cristiano Ronaldo ištaikęs progą paliko Turiną ir su šeima išvyko Kalėdų švęsti į Dubajų, tačiau portugalui suteikta išimtis supykdė italus.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Scanpix“ nuotr.

Turino „Juventus“ artimiausias rungtynes žais tik sausio 3-ąją, o laisvą akimirką nuo futbolo gavęs portugalas dar trečiadienį sėdo į privatų lėktuvą ir paliko Italiją.

Pagal šioje šalyje galiojančias taisykles palikti Italiją nėra draudžiama, tačiau visi grįžę ar atvykę asmenys privalo mažiausiai 10 dienų praleisti saviizoliacijoje.

C.Ronaldo tokia taisyklė negalios – portugalas ketina į Turiną grįžti pirmadienį ir iš karto kibti į treniruotes.

Be 35-erių futbolininko, Turiną prieš šventes paliko ir dar trys „Juventus“ futbolininkai, praneša Italijos žiniasklaida.

Tokios išimtys futbolininkams siutina italus, kurie per šventes privalo likti namuose, o grįžę į šalį turi karantinuotis bent dešimčiai dienų.

C.Ronaldo į Dubajų išvyko po skaudžios „Juve“ patirtos nesėkmės antradienį, kai šalies čempionai net 0:3 nusileido Florencijos „Fiorentina“ komandai ir atsidūrė jau per 10 taškų nuo „Serie A“ lyderio „AC Milan“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius