-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įtampa „Chelsea“ stovykloje: trenerį nustebino puolėjo griežti žodžiai

Londono „Chelsea“ treneris Thomasas Tuchelis baiminasi, kad kontroversiškas Romelu Lukaku interviu gali destabilizuoti padėtį komandoje.
Romelu Lukaku ir Thomasas Tuchelis
Romelu Lukaku ir Thomasas Tuchelis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Sky Sport Italia“ interviu R.Lukaku davė prieš tris savaites, bet pokalbis buvo paviešintas tik ketvirtadienį – gruodžio 30-ąją.

Belgas pasakojo, kad jis nėra patenkintas situacija Londono klube, nes treneris pasirinko žaisti kita sistema.

Iš Milano „Inter“ į „Chelsea“ R.Lukaku persikėlė vasarą už 115 milijonų eurų, bet prakalbo apie norą sugrįžti į Italiją „ne karjeros pabaigoje, bet būnant lygyje, kuomet būtų galima laimėti daugiau“.

Puolėjas pelnė tris įvarčius per paskutines ketverias rungtynes, bet tokie jo žodžiai įplieskė nemenką ugnį. Ypač situacijoje, kuomet „Chelsea“ ėmė barstyti taškus ir jau aštuoniais atsilieka nuo „Premier“ lygos lyderio „Manchester City“.

Penktadienį su žurnalistais kalbėjęs Th.Tuchelis pasisakė apie savo auklėtinio žodžius.

„Mums tai nepatiko, žinoma, nes tai kelia triukšmą, kurio mums nereikia, – sakė treneris. – Tai tikrai nepadeda. Iš kitos pusės, nenorime iš to padaryti dar didesnio dalyko. Žinote mūsų situaciją. Žinote, kad labai lengva išimti žodžius iš konteksto. Tai labai plonos linijos, kuriant antraštes, galbūt jis to net neturėjo omenyje.

„Scanpix“ nuotr./Romelu Lukaku ir Thomas Tuchelis
„Scanpix“ nuotr./Romelu Lukaku ir Thomas Tuchelis

Dėl to ir kyla didžiulis šaršalas, daug papildomo šaršalo. Bet mes čia nesame ne tam, kad skaitytume antraštes, gal reikia kiek laiko, kad suprastume, kas vyksta, nes tai neatspindi mūsų kasdienio darbo, požiūrio, elgesio, kurį Romelu rodo klube.

Reikia klausti jo, ne manęs. Aš negaliu daugiau kažko pasakyti, nes pats buvau nustebęs.“

Neturime sėdėti apsikabinę vienas kito, mylėti vienas kitą kiekvieną dieną

Th.Tuchelis teigė, kad pasikalbės su R.Lukaku ir bandys suprasti pilną paveikslą. Vis dėlto vokietis pridūrė, kad papildoma įtampėlė gali ir išeiti į naudą.

„Nėra tikslo, kad rūbinėje visada būtų tobula harmonija. To tikrai ne visada reikia, kad būtum sėkmingas. Neturime sėdėti apsikabinę vienas kito, mylėti vienas kitą kiekvieną dieną. Kartais gerai nueiti į kraštutinumus, kartais gerai tuo sudrumsti harmoniją. Dėl Romelu... Nemanau, kad kas nors šitame pastate galvoja, jog jis nėra laimingas ir dėl to esame nustebinti tokių pareiškimų“, – sakė strategas.

Th.Tuchelis taip pat patvirtino, kad dėl traumos šį sezoną veikiausiai nerungtyniaus Benas Chilwellas.

Dėl traumų ir COVID-19 problemų pastaruoju metu „Chelsea“ komanda yra kaip reikiant praretėjusi – ji laimėjo ketverias iš pastarųjų dešimties rungtynių.

„Jausmas toks, kad spaustum tą pačią citriną dar ir dar kartą ir kaskart tikėtumeis šviežių sulčių. Sunku, nes esame ambicingi, sunku, bet reikia priimti rezultatus ir būti pozityviems. Žinome, kad galime geriau, visi tai supranta“, – kalbėjo Th.Tuchelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius