Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvarčių fejerverkai Anglijoje: „Manchester City“ pergalė ir antausis „Tottenham“

„Premier“ lygoje trečiadienį lijo įvarčiais. Per ketverias rungtynes jų įmušta net 15.
„Manchester City“ triumfas
„Manchester City“ triumfas / „Scanpix“ nuotr.

Anglijos čempiono titulą ginantis ir šiame sezone pirmaujantis „Manchester City“ klubas namuose 2:0 (1:0) susitvarkė su lygos naujokais „Brentford“ futbolininkais.

Šeimininkai į priekį išsiveržė pirmojo kėlinio pabaigoje, kai Raheemas Sterlingas uždirbo 11 metrų baudinį, o Ryadas Mahrezas (40 min.) šaltakraujiškai jį realizavo.

Įpusėjus antrajam kėliniui „City“ persvarą padvigubino Kevinas De Bruyne (69 min.), pirmasis suskubęs prie kamuolio po to paties R.Sterlingo smūgio.

Pepo Guardiolo auklėtiniams tai jau keturioliktos iš eilės Anglijos čempionate nepralaimėtos rungtynės. Per šią atkarpą „City“ tik sykį, praėjusiame ture, sužaidė lygiosiomis ir šventė 13 pergalių.

Pirmaujantis „City“ (60 tšk.) jau 12 taškų lenkia antrąją vietą užimantį „Liverpool“ (48 tšk.) klubą, tiesa, „raudonieji“ yra sužaidę dvejomis rungtynėmis mažiau.

Skausmingą antausį savų sirgalių akivaizdoje gavo Londono „Tottenham“. Antonio Conte auklėtiniai pirmavo iki 79-osios minutės, bet praleido 2 įvarčius per 3 minutes ir 2:3 nusileido „Southampton“.

„Spurs“ mušė pirmieji, kai nelaimė ištiko svečių gynėją – lenkas Janas Bednarekas (18 min.) nukreipė kamuolį į savo vartus.

Svečiai netrukus išlygino – pasižymėjo perspektyvusis Armando Broja (23 min.), bet Sonas Heung-Minis 70-ąją minutę vėl išvedė į priekį „Tottenham“.

Vis dėlto „Southampton“ ginklų nesudėjo. Norvego Mohamedo Elyounoussi (79 min.) ir škoto Che Adamso (82 min.) smūgiai rungtynių pabaigoje netikėtai apvertė susitikimą aukštyn kojomis.

Antrą sykį iš eilės „Premier“ lygoje pralaimėję A.Conte auklėtiniai žengia 7 vietoje, o „Southampton“ pakilo į 10-ąją.

Kitose rungtynėse Birmingamo „Aston Villa“ namie neišsaugojo pranašumo 3:1 prieš „Leeds“ – permainingas mačas baigėsi lygiosiomis 3:3, o dėl išlikimo kovojantis „Norwich“ taip pat be nugalėtojo – 1:1 – išsiskyrė su Londono „Crystal Palace“.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius