-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Kloppas neslėpė kartėlio, Zizou kalbėjo apie įspūdingą savo karjeros pradžią: „Ji dar tik prasidėjo“

Zindedine'as Zidane'as tapo pirmuoju treneriu istorijoje, savo komandą iki Čempionų lygos trofėjaus nuvedusiu triskart iš eilės. 45-erių sako, kad Madrido „Real“ pasiekimai privalo būti vertinami.
Zinedine'as Zidane'as
Zinedine'as Zidane'as / „Scanpix“ nuotr.

„Mūsų pasiekimas yra svarbiausias dalykas šįvakar – turime pasveikinti savo žaidėjus, nes nebuvo lengva tai padaryti. Nėra žodžių tai apibūdinti. Įspūdingiausias dalykas apie šią komandą yra tai, kad ji neturi lubų. Jie vis dar jaučia alkį ir tai šįvakar pademonstravo“, – kalbėjo ZiZou.

„Mano, kaip trenerio, karjera dar tik prasidėjo, bet tai, ką išgyvenu kartu su žaidėjais, yra absoliučiai įspūdinga. Turiu mėgautis akimirka. Prisiminkite, ką mes padarėme – buvome Paryžiuje, Turine, Miunchene, o dabar įveikėme „Liverpool“. Tai buvo fantastiškas sezonas“.

„Scanpix“ nuotr./Garethas Bale'as
„Scanpix“ nuotr./Garethas Bale'as

„Real“ pergalę atnešė du Garetho Bale'o įvarčiai antrajame kėlinyje. Iki šiol nė vienam žaidėjui, pakilusiam nuo suolo Čempionų lygos finale, nebuvo pavykę pasižymėti dukart.

Pirmąjį G.Bale'as pelnė akrobatišku smūgiu per save.

„Pelnyti tokį įvartį didžiausioje pasaulio futbolo scenoje – svajonės išsipildymas. Tiesą sakant, iki šiol niekada nebuvau pelnęs tokio tipo įvarčio, nors bandymų daug buvo! Tai kažkas, ką visuomet norėjau padaryti“, – kalbėjo G.Bale'as, išskyręs ir perdavimą atlikusio Marcelo indėlį.

„Scanpix“ nuotr./Zinedine'as Zidane'as ir Jurgenas Kloppas
„Scanpix“ nuotr./Zinedine'as Zidane'as ir Jurgenas Kloppas

„Liverpool“ treneris Jurgenas Kloppas, kuriam tai buvo jau šeštas iš eilės pralaimėtas finalas įvairiuose turnyruose, pirmiausia apgailestavo dėl Mohamedo Salah.

Sužaidus pusvalandį „Liverpool“ lyderis patyrė traumą ir turėjo baigti pasirodymą. Po M.Salah pasitraukimo vaizdas aikštėje kardinaliai pasikeitė ir į kampą spaustas „Real“ ėmė dominuoti aikštėje.

„Tai buvo kertinis rungtynių momentas. Labai nepasisekė, o ir trauma, panašu, rimta. Šokas buvo akivaizdus ir mes nugrimzdome gilyn. Dabar galime tik spėlioti, kaip viskas būtų pasibaigę, jei tai nebūtų nutikę“, – sakė J.Kloppas.

„Nesijaučiu gerai, priešingai – jaučiuosi tikrai blogai, bet stengiuosi išlikti profesionalus. Aš nesu svarbus – esu pralaimėjęs rungtynių savo gyvenime ir anksčiau, aš susitvarkysiu su tuo. Tai, ko negali išvengti – tas blogas jausmas po rungtynių, o mes jaučiamės tikrai blogai. Kelias namo nebus pats smagiausias. Mes pralaimėjome finalą ir praradome tikrai svarbų žaidėją“.

„Scanpix“ nuotr./Jordanas Hendersonas
„Scanpix“ nuotr./Jordanas Hendersonas

„Liverpool“ saugas Jordanas Hendersonas pripažino, kad jo komanda Kijeve nebuvo pakankamai gera. „Bet aš didžiuojuosi mūsų žaidėjais. Tikiuosi, kad eisime pirmyn ir žaisime dar viename finale. Turime didžiuoti tuo, kad buvome čia. Kurį laiką skaudės, bet turime judėti pirmyn“, – kalbėjo J.Hendersonas.

VIDEO: „Vieni vartai“ – pasaulio futbolo čempionato laidos anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius