Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunasis „Žalgirio“ talentas – Maskvos klubo peržiūroje

Birželio 21 d. Rusijos čempionai Maskvos „Lokomotiv“ futbolininkai Austrijoje pradėjo pasirengimą naujam sezonui. Pajėgiausios Rusijos futbolo ekipos treniruočių stovykloje dalyvauja ir Vilniaus „Žalgiriui“ priklausantis Justas Lasickas.
Justas Lasickas
Justas Lasickas / nuotr. fkzalgiris.lt

2017 m. sezoną 20-metis futbolininkas pradėjo „Žalgirio“ gretose, bet liepą buvo išnuomotas Serbijos aukščiausioje lygoje žaidžiančiai Belgrado „Zemun“ ekipai. Elitiniame Serbijos čempionate J.Lasickas sužaidė 34 rungtynes ir pelnė 3 įvarčius, o jo atstovaujama komanda galutinėje įskaitoje užėmė 11 vietą. Po sėkmingo sezono J.Lasickas sulaukė įvertinimo ir buvo išrinktas geriausiu jaunu (iki 22 metų) Serbijos čempionato žaidėju.

Pasibaigus sezonui sugrįžęs į Lietuvą J.Lasickas prisijungė prie „Žalgirio“ komandos treniruočių, tačiau netrukus paaiškėjo, kad talentingo futbolininko karjera gali pakrypti kita linkme. Žalgiriečio paslaugomis susidomėjo Rusijos čempionai Maskvos „Lokomotiv“. „Žalgiris“ nusprendė suteikti J.Lasickui galimybę pademonstruoti savo sugebėjimus vieniems iš Rusijos futbolo lyderių ir išleido futbolininką į Austrijoje rengiamą „Lokomotiv“ treniruočių stovyklą.

Šį sezoną Lietuvos nacionalinėje rinktinėje debiutavęs ir šešerias rungtynes sužaidęs J.Lasickas su „Lokomotiv“ ekipa treniruosis iki liepos 4 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius