Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunoji žvaigždė Kylianas Mbappe – be penkių minučių PSG žaidėjas

„Paris Saint-Germain“ klubas netrukus rinką sudrebins dar vienu pirkiniu. Prancūzijos čempionų titulą siekiantis susigrąžinti Paryžiaus klubas iš „Monaco“ įsigis didžiausiu Europos talentu vadinamą 18-metį Kylianą Mbappe.
Kylianas Mbappe
Kylianas Mbappe / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pranešama, kad sandėrio vertė bus antra didžiausia futbolo istorijoje – PSG sumokės tarp 150 ir 180 mln. eurų.

„Monaco“ sąskaitą iškart pasieks apie 145 mln. eurų, o dar 35 mln. bus sumokėti per įvairius priedus.

Šis sandėris nebus paprastas. Jau kurį laiką sklido gandai apie K.Mbappe persikėlimą į Paryžių, tačiau PSG trukdė UEFA finansinės taisyklės (Financial Fair Play). Vis dėlto PSG sugalvojo, kaip jas apeiti – šį sezoną K.Mbappe Paryžiuje žais pagal nuomos sutartį, kurioje bus įrašyta sąlyga, pagal kurią kitą sezoną puolėjas bus galutinai įsigytas.

Šį sezoną K.Mbappe kol kas nežaidė nė vienerios „Monaco“ rungtynėse, o prieš savaitę buvo išvarytas iš ekipos treniruotės po ginčo su treneriu Leonardo Jardimu.

Vis dėlto sekmadienį K.Mbappe jau sėdėjo ant „Monaco“ atsarginių žaidėjų suolelio rungtynėse su „Marseille“. Tačiau Monako klubui vien per pirmąjį kėlinį pelnius keturis įvarčius aikštėje puolėjas nepasirodė.

S.Jovetičius

K.Mbappe įtraukimas į sudėtį iš dalies paneigė gandus apie žaidėjo išvykimą, tačiau juos vėl paskatino pirmadienį „Twitter“ pasirodžiusios nuotraukos. „Monaco“ iš Milano „Inter“ ekipos įsigijo 27 metų puolėją Steveną Jovetičių. Nors apie sandėrį dar nepaskelbta oficialiai, tačiau anonimo nutekintose nuotraukose iš „Monaco“ stovyklos S.Jovetičius vilki naujosios komandos aprangą su 10 numeriu – jis iki šiol priklausė K.Mbappe.

Futbolininkas ilgą laiką buvo siejamas su persikėlimu į Madrido „Real“, kuris pardavęs Danilo bei Alvaro Moratas sukaupė pinigų prancūzui. Vis dėlto PSG sužlugdė ispanų norą, kai pasiūlė K.Mbappe milžinišką atlyginimą. Prancūzijos spauda teigia, kad 18-metis talentas PSG klube uždirbs net 18 mln. eurų per metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius