Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jautrus atsisveikinimas: ašaromis apsipylęs futbolininkas apsikeitė marškinėliais su teisėju

Savaitgalį Vokietijos „Bundesliga“ čempionate įvyko jautri akimirka. Rungtynėse tarp Frankfurto „Eintracht“ ir Gelzenkircheno „Schalke“ su Vokietija atsisveikino šeimininkų ekipos kapitonas Davidas Abrahamas.

34-erių vidurio gynėjas Frankfurto komandą paliko kiek netikėtai sezono viduryje ir taip pasielgė ne dėl traumos, o tiesiog todėl, kad pernelyg ilgisi savo šeimos.

Vokietijos čempionate argentinietis žaidė nuo 2013-ųjų.

„Sprendimas nebuvo lengvas bet mano sūnui Alfonso jau 4,5 metai ir aš jį matau rečiau nei norėčiau. Ilgesys ypač didelis prasidėjus pandemijai. Noriu matyti kaip auga mano sūnus ir tai yra pagrindinė priežastis“, – teigė futbolininkas.

„Scanpix“ nuotr./Davidas Abrahamas
„Scanpix“ nuotr./Davidas Abrahamas

Apie atsisveikinimą su „Eintracht“ jis galvojo jau po praėjusio sezono, tačiau pasaulį sustingdžiusi pandemija pakoregavo planus.

„Eintracht“ sirgaliai kapitoną į paskutinę treniruotę, palydėjo milžinišku plakatu „Didysis erelis. Puikus kovotojas. Šaunuolis – ačiū, kapitone!“.

„Eintracht“ nuotr./Atsisveikinimas
„Eintracht“ nuotr./Atsisveikinimas

Po mačo duoklę savo komandos draugui atidavė ir „Eintracht“ futbolininkai, o po paskutinio švilpuko D.Abrahamas netgi apsikeitė marškinėliais su mačo arbitru Manueliu Grafe.

Sugrįžęs į tėvynę D.Abrahamas žada ir toliau žaisti futbolą bei gimtajame Chabas mieste prisijungs prie mėgėjiškos „Atletico Huracan“ komandos, kurioje kadaise pradėjo savo karjerą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius